TÚLÉLŐK FÖLDJE

Betáplálva: 2000. dec. 6. 9h:40'
EZ A 341. JÁTÉKHETED, 327. FORDULÓD
342. játékheted kezdete: dec. 13.
A következő fordulódat azonnal
betápláljuk, amint megkapjuk.
KALANDOZÓ: #2285
SZÁMLA : XXXX
ZSETONOK : 2134
Ingyenforduló: 1
Extra forduló: 17

VIZA ETDRAN KALANDJAI


8 nap telt el azóta, hogy letáboroztál. Az olimpiai arénában edzettél. Az arénában táboroztál, ellenfelekre várva. Az arénában bámészkodva találkozol egy hosszú ősz hajú, barna szemű törpe férfival. Hosszú szakálla és harcsabajsza van. Bőre bronzként csillog. Hoppá, hiszen ez Alig Johnny! Szeme fehérje aranyszínű, pillantása pedig mély és átható. Raia főpapja. Egy nap szimbólumot, egy Urgod kesztyűjét, egy varkaudar csizmát, egy Rhatt páncélját, egy obszidián karkötőt, egy zafír erőövet, egy Morgan sipkáját, egy smaragd védőgyűrűt, egy umbatari karkötőt, egy Rughar gyűrűjét és egy roxati üvegszemet visel. Ruházatát egy taalru trófea, egy Notermanthi trófea és egy aranyfecske trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: Aranysárkány. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy csatabárdot, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy fúvócső. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. A sisak szárnyai közt trónol egy alig húsz centis aranyszínű sárkány, és egy hatalmas könyvet lapozgat komoly képpel. Felálltok egymással szemben, és elkezdődik a tánc.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Sajnos ellenfeled sem kezdő: felhelyez egy számodra ismeretlen védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 55 életpontot sebeztél. Távolról tűzvihar varázslatot lő rád a másik. 57 életpontot vesztettél. A fúvócsővel célzol és lősz. Fúvócsővel céloz Rád ellenfeled, majd lő. Elrepül 4 tüske. Lövedékeiddel perforálod Alig Johnny testét. (3 támadással 37 életpontot sebezve.) Feléd repül 5 tüske. A lövedékek perforálják a fejedet. (5 támadással 40 életpontot sebezve.) Megmarkolva a mágusölőt a másikra ugrasz. Mágusölővel hatalmas csapásokat adva felmetszed Alig Johnny jobb karját. (5 támadással 240 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Pengepajzzsal végigvágdosod Alig Johnny jobb lábát. (3 támadással 66 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Csatabárddal Alig Johnny végigvagdossa a nyakadat. (4 támadással 64 életpontot sebezve.) Pengepajzzsal Alig Johnny néhányszor megkarcolja a bal lábadat. (3 támadással 27 életpontot sebezve.) Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. Sajnos egyet sem találsz meg. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Ellenfeled összeesik. Győztél!

Az arénában bámészkodva találkozol egy fekete, copfos hajú, zöld szemű kobudera férfival. Körszakálla és rövid bajsza van. A bőre kreolszínű. Á, hiszen ez Zicho! Raia személyes tanácsadója. Mellkasán a Jáde Sárkány tetoválását viseli. Egy nap szimbólumot, egy umbatari karkötőt, egy törpe bakancsot, egy roxati üvegszemet, egy zafír erőövet, egy tankány karmot, egy smaragd védőgyűrűt, egy zafír fülbevalót, egy obszidián karkötőt, egy Rughar gyűrűjét és egy mágusköpenyt visel. Felszerelését egy mópat gigász trófea, egy triklem drakolder trófea és egy kisebb quwarg isten trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Otthonát védelmező Jáde-sárkány. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Tárgyainak egy részét egy sivatagi doareg viszi. Felálltok egymással szemben, és elkezdődik a tánc.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 48 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy háló. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a fúvócsővel beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 4 tüske. A harcművész kacagva elüti a lövedéket! Vas dobónyilat hajít feléd ellenfeled. Feléd repül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéke átjárja a testedet. (5 támadással 101 életpontot sebezve.) Marokra fogva a mágusölőt ellenfeledre ugrasz. Mágusölővel megvagdalod Zicho fejét. (5 támadással 103 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+21 életerő). Pengepajzzsal néhányszor megkarcolod Zicho testét. (3 támadással 23 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). Ököllel Zicho többször kegyetlenül megüti a jobb karodat. Valamilyen buta harcművész-trükköt alkalmazott. (8 támadással 366 életpontot sebezve.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Összerogysz! Szégyenletes vereséget szenvedtél.

Az arénában bámészkodva találkozol egy barna, göndör hajú, barna szemű törpe férfival. Körszakálla és bajsza van. Fekete a bőre. Ohó, ez Cornebara! Elenios nagyhatalmú főpapja. Egy smaragd védőgyűrűt, egy szem szimbólumot, egy Urgod kesztyűjét, egy ametiszt medált, egy igazgy. fülbevalót, egy ezüst gyűrűt, egy zafír erőövet, egy obszidián karkötőt, egy umbatari karkötőt, egy vasvértet, egy kvazár sisakot, egy rejtőköpenyt, egy roxati üvegszemet és egy zangrozi csizmát visel. Felszerelését egy Notermanthi trófea, egy ősdentor trófea és egy taalru trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: hatalmas hegyek ormai mögött lenyugvó Nap. Jobb kezében egy őstroll agyalót, bal kezében egy teknőcpajzsot tart. Lőfegyvere egy fúvócső. Holmiját egy sivatagi doareg cipeli. Üdvözlitek egymást, majd megkezdődik a párviadal.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: agytaposás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekező varázslat! Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámcsapás varázslat. 57 életpontot sebeztél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: villámcsapás varázslatot lő rád. Az agytaposásnak köszönhetően a varázslat kudarcot vallott! A közelharc előtt még megeresztesz a fúvócsővel néhány lövedéket. Fúvócsővel lő Rád ellenfeled. Elrepül 4 tüske. Alaposan megsorozod Cornebara fejét. (4 támadással 65 életpontot sebezve.) Feléd repül 5 tüske. Pár lövedéke átjárja a fejedet. (4 támadással 27 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a mágusölőt ellenfeledre rontasz. Mágusölővel irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod Cornebara testét. (5 támadással 249 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+50 életerő). Pengepajzzsal végigvágdosod Cornebara fejét. (3 támadással 69 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Őstroll agyalóval Cornebara halálos csapásokat osztva péppé veri a bal válladat. (5 támadással 141 életpontot sebezve.) Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 2 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Ellenfeled összeesik. Győztél!

Összeakadsz egy fekete, hosszú hajú, szürke szemű troll férfival. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. A bőre kreolszínű. Hoppá, hiszen ez Thord a Pusztító! Egy káosz szimbólumot, egy lánckesztyűt, egy zangrozi csizmát, egy zafír erőövet, egy smaragd védőgyűrűt, egy umbatari karkötőt, egy obszidián karkötőt, egy rejtőköpenyt, egy Rughar gyűrűjét, egy Dantor amulettjét és egy Morgan sipkáját visel. Felszerelését egy magnetikus praglonc trófea, egy büntető praglonc trófea és egy Notermanthi trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot tart. Málhásállata egy Thargodan csontváz. Felálltok egymással szemben, és elkezdődik a tánc.

Gyorsan felraksz egy agytaposás varázslatot. Ellenfeled ujjai a levegőben táncolnak, ajkai hangtalanul mozognak. Varázsol! Aha, egy láthatatlan védekező mágia... Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy káoszcsapás. 62 életpontot vesztettél. Mielőtt ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a fúvócsővel. Elrepül 4 tüske. Pár lövedéked átjárja Thord a Pusztító jobb lábát. (4 támadással 59 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Mágusölővel többször mélyen végigmetszed Thord a Pusztító bal lábát. (5 támadással 249 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+50 életerő). Pengepajzzsal néhányszor megcsapod Thord a Pusztító testét. (3 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Véres csatabárddal Thord a Pusztító többször kegyetlenül megüti a testedet. (6 támadással 321 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Mágusölővel irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod Thord a Pusztító bal lábát. (5 támadással 234 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Pengepajzzsal megvagdalod Thord a Pusztító fejét. (3 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Véres csatabárddal Thord a Pusztító halálos csapásokat osztva péppé veri a testedet. (6 támadással 317 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Ez jó kis testmozgás volt, mindketten talpon maradtatok.

Összeakadsz egy hollófekete, hosszú hajú, izzóan vörös szemű ember férfival. Pikkelyes a bőre. Á, hiszen ez Big G! Leah személyes tanácsadója. Egy mithril kesztyűt, egy Eldaran karkötőjét, egy koponya szimbólumot, egy mágusköpenyt, egy zangrozi csizmát, egy obszidián karkötőt, egy Morgan sipkáját, egy Rhatt páncélját, egy smaragd védőgyűrűt, egy Rughar gyűrűjét és egy zafír erőövet visel. Fegyverzetét egy pszi elementál lord trófea, egy quwarg anyakirálynő trófea és egy manaelementál trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy tyrex bunkót, bal kezében egy rövid kardot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Málhásállata egy Thargodan csontváz. Üdvözlitek egymást, majd megkezdődik a párviadal.

A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy villámcsapás. 58 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a fúvócsővel célbatalálj. Elrepül 2 tüske. Több lövedéked átfúrja Big G testét. (2 támadással 17 életpontot sebezve.) Vas dobónyilat hajít feléd ellenfeled. Feléd repül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéke átjárja a testedet. (5 támadással 105 életpontot sebezve.) Marokra fogva a mágusölőt a másikra ugrasz. Mágusölővel hatalmas csapásokat adva felmetszed Big G bal lábát. (5 támadással 251 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+51 életerő). Pengepajzzsal megvagdalod Big G bal lábát. (3 támadással 62 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Tyrex bunkóval Big G borzalmas ütéseket mérve rá összetöri a testedet. (5 támadással 272 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Rövid karddal Big G kissé megkarcolja a fejedet. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Mágusölővel kegyetlenül összevagdalod Big G jobb lábát. (5 támadással 241 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Pengepajzzsal végigvágdosod Big G testét. (3 támadással 60 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+13 életerő). Tyrex bunkóval Big G halálos csapásokat osztva péppé veri a testedet. (5 támadással 270 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Rövid karddal Big G épp hogy megvágja a testedet. (1 támadással 10 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Híján vagy a varázsenergiának - gyorsan összetörsz 1 varázskövet. (+100 varázspont.) A kisebb zan energiát szív el (-2 VP). Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Ez jó kis testmozgás volt, mindketten talpon maradtatok.

Az arénában bámészkodva találkozol egy szőke, hosszú hajú, barna szemű, rövid bajszú törpe férfival. Bőre bronzként csillog. Á, hiszen ez Thor a Mjölnir Ura! Tharr nagyhatalmú főpapja. Egy Rughar gyűrűjét, egy Rhatt páncélját, egy két kard szimbólumot, egy vérvörös köpenyt, egy Morgan sipkáját, egy obszidián karkötőt, egy zangrozi csizmát, egy Urgod kesztyűjét, egy bíbor erőövet, egy arany papi karkötőt, egy smaragd védőgyűrűt és egy Tharr Keresztjét visel. Felszerelését egy ősquwarg trófea, egy quwarg anyakirálynő trófea és egy magnetikus praglonc trófea ékesíti. Furcsa jelvénye van: mindent elsöprő hömpölygő ármádia. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biami kvazárlándzsát, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy moa stuki. Felálltok egymással szemben, és elkezdődik a tánc.

Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy agytaposás. Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 57 életpontot sebeztél. Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled moa stukival Rád lő. Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja Thor a Mjölnir Ura bal karját. (4 támadással 105 életpontot sebezve.) Feléd repül 1 gránátlövedék. Eltalálja a testedet. (1 támadással 49 életpontot sebezve.) Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Ellenfeled összeesik. Győztél!

Összeakadsz egy meghatározhatatlan színű, hosszú hajú, vizenyős szemű mutáns férfival. Pikkelyes a bőre. Ohó, ez Asd'Dach Ward! Dornodon bíborosa. Egy mithril sisakot, egy obszidián karkötőt, egy Urgod kesztyűjét, egy smaragd védőgyűrűt, egy roxati üvegszemet, egy denevér szimbólumot, egy zafír erőövet, egy mágusköpenyt, egy varkaudar csizmát, egy Rhatt páncélját, egy umbatari karkötőt és egy Rughar gyűrűjét visel. Ruházatát egy magnetikus praglonc trófea, egy taalru trófea és egy Notermanthi trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kardra tekeredő, kitárt szárnyú háromfejű sárkány. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy biami kvazárlándzsát, bal kezében egy agyartőrt tart. Lőfegyvere egy hosszú íj. Hangos csatakiáltással egymásnak rontotok.

Nem árt valamilyen védekező mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 127 életpontot sebeztél. Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled hosszú íjjal Rád lő. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja Asd'Dach Ward testét. (5 támadással 134 életpontot sebezve.) Feléd repül 1 vashegyű nyíl. Becsapódva, megdöfi a jobb oldaladat. (1 támadással 27 életpontot sebezve.) Megmarkolva a mágusölőt ellenfeledre támadsz. Mágusölővel irtózatos ütéseket osztva több helyen felvágod Asd'Dach Ward jobb lábát. (5 támadással 230 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Pengepajzzsal megvagdalod Asd'Dach Ward testét. (3 támadással 67 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életerő). Biami kvazárlándzsával Asd'Dach Ward nagy lendületekkel át- meg átszúrja a testedet. (5 támadással 217 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Agyartőrrel Asd'Dach Ward jól megszúrkálja a testedet. (3 támadással 59 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Mágusölővel párszor kilyukasztod Asd'Dach Ward fejét. (5 támadással 237 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+48 életerő). Pengepajzzsal megvagdalod Asd'Dach Ward testét. (3 támadással 55 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Biami kvazárlándzsával Asd'Dach Ward nagy lendületekkel át- meg átszúrja a testedet. (5 támadással 223 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Agyartőrrel Asd'Dach Ward jól megszúrkálja a fejedet. (3 támadással 66 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Ez jó kis testmozgás volt, mindketten talpon maradtatok.

[Két fordulód között sor került az olimpiai játékokra. Az ezzel kapcsolatos információkat ld. a soronkívüli fordulódban, amit már postáztunk.] Lightning Fist mentális híre jut el tudatodhoz: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist mentális híre jut el tudatodhoz: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist mentális híre jut el tudatodhoz: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist szavait hallod a tudati teret fürkészve: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist mentális üzenete érinti elmédet: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist tudattársadtól információ érkezik agyadba: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist mentális híre jut el tudatodhoz: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist tudattársadtól információ érkezik agyadba: A mostani képességbe még 568 TU kell összesen. Aki tud, tegyen még bele! Lightning Fist tudattársadtól információ érkezik agyadba: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist tudattársadtól információ érkezik agyadba: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist tudattársadtól információ érkezik agyadba: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist híre tudati energiák segítségével jut el hozzád: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist híre tudati energiák segítségével jut el hozzád: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist mentális híre jut el tudatodhoz: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist érdekes híreket mesél a kasztroplanáris csatornákon: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Lightning Fist szavait hallod a tudati teret fürkészve: Lehet fejleszteni a 13. KT képességet! Fejenként 36 TU kell bele. Az Olimpián kaptál 2 tudatpontot, és 1100 tapasztalati pontot. Lightning Fist tudattársadtól információ érkezik agyadba: A 12. hó 30. napjára meghirdetett KT találkozó elmarad. Lightning Fist szavait hallod a tudati teret fürkészve: A legközelebbi KT találkozó 1. hó 27-án lesz a megszokott helyen. Gyertek! Összeakadsz egy szőke hajú, zöld szemű elf férfival. Fekete a bőre. Hoppá, hiszen ez Jaelithe a "Más"! Raia félisten hatalmú szolgája. Egy nap szimbólumot, egy smaragd védőgyűrűt, egy szerencsetalizmánt, egy zangrozi csizmát, egy mithril kesztyűt, egy zafír erőövet, egy kvazár sisakot, egy obszidián karkötőt, egy Rhatt páncélját és egy Rughar gyűrűjét visel. Fegyverzetét egy lidérckirály trófea, egy Banyapók trófea és egy viharóriás trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: egy koronára fonódó kígyó. Jobb kezében egy biami kvazárlándzsát, bal kezében egy teknőcpajzsot tart. Felálltok egymással szemben, és elkezdődik a tánc.

Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következő másodpercben már agytaposás vibrál körülötted. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekező varázst. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy villámcsapás varázslat. 50 életpontot sebeztél. Távolról villámcsapás varázslatot lő rád a másik. 55 életpontot vesztettél. Megveted a lábad, és a fúvócsővel ellenfeledre lősz. Elrepül 4 tüske. Több lövedéked átfúrja Jaelithe a "Más" fejét. (3 támadással 59 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a mágusölőt ellenfeledre támadsz. Mágusölővel kegyetlenül összevagdalod Jaelithe a "Más" bal lábát. (5 támadással 224 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+45 életerő). Pengepajzzsal megvagdalod Jaelithe a "Más" testét. (3 támadással 73 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Biami kvazárlándzsával Jaelithe a "Más" tökéletesen perforálja a bal lábadat. (6 támadással 292 életpontot sebezve.) Mágusölővel kegyetlenül összevagdalod Jaelithe a "Más" bal lábát. (5 támadással 243 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Pengepajzzsal végigvágdosod Jaelithe a "Más" nyakát. (3 támadással 75 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Biami kvazárlándzsával Jaelithe a "Más" több döféssel felnyársalja a bal lábadat. (6 támadással 279 életpontot sebezve.) Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 1 tüskét találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Elmúlt az áldomás II hatása. Ez jó kis testmozgás volt, mindketten talpon maradtatok. Gilette, amikor összefutottatok, adott Neked egy moa rubint (ld. enc.). Cornebara, amikor találkoztál vele, adott Neked 2 sáfrányport. Egy csoportban vagy, együtt mentek. Érzed, hogy köztük biztonságban vagy, szeretnek, társaid rosszban, jóban. Az elöl haladó futni kezd, közben hangosan kurjongat. A többieket is elfogja a jó hangulat, nevetve csatlakoznak. Együtt rohantok lefelé a füves domboldalon, boldognak érzed magad. A jóérzés még azután is kísér, hogy kinyitod a szemed és felébredsz.

A táborozás alatt próbáltál minél többet pihenni. Ennek köszönhetően visszanyerted erőd egy részét. (+49 életerő.) Varázserőd regenerálódik. (+332 varázspont.) A kisebb zan energiát szív el (-4 VP). Erőt merítesz a Közös Tudatból. (+3 tudatpont.) Elhagyod az arénát. A lottó 374. hetének nyerőszámai: 22, 8, 24. 1 db 0 találatos szelvényed volt. (ld. enc.) [A két forduló között 1 új/megváltoztatott Encyclopedia Fantasia-t kaptál.]
* 1. KP: elmormolod a 28. varázslatot az 53. varázslatot a 88. varázslatot
Beizzik a turbómágia. Izmaid megnőnek, megdagadnak (+8 erő). [-10 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 665.] Fürgén varázsolsz! Csapásaid erősebbek lesznek! (+7 sebzés támadásonként.) [-24 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 663.] Sajnos nincs a birtokodban valamilyen komponens, ami feltétlenül szükséges lenne a varázslat elmondásához (1 szopókő.) [0 pontot használtál fel, van még 663.]
* 2. KP: t. energia kisütése: 273 20 205
Ezentúl minden teológia varázslatod, amelynek költsége 20 VP-nél kevesebb, plusz 5 VP-be fog kerülni. [0 pontot használtál fel, van még 663.]
* 3. KP: elmormolod a 26. varázslatot a 165. varázslatot az 59. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. A varázslat működésbe lép, láthatatlanul védelmezve testedet. [-21 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 661.] Gyorsvarázsolsz! [-20 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 659.] Beizzik a turbómágia. (+4 szerencse.) [-20 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 657.]
* 4. KP: t. energia kisütése: 273 10 202
Ezentúl minden teológia varázslatod, amelynek költsége 10 VP-nél kevesebb, plusz 2 VP-be fog kerülni. [0 pontot használtál fel, van még 657.]
* 5. KP: t. energia kisütése: 145 2
Felkészülsz a kasztroplanáris transzformáció förtelmesen undorító szertartására. (-1 TU.) [10 pontot használtál fel, van még 647.]


v 1 2285 21 elmormolod az 1. varázslatot
Énekbe kezdesz a mágia különös nyelvén. Az erő gyűlik, egyre csak gyűlik benned. Befejezted a vámpirizáció varázslatot! Ellenfeled közelharcban elfüstölő életenergiájának egy részét fel tudod fogni. A vámpirizáció csak azokban a csatákban fog kisülni, ha a jobbkezes fegyver első csapásával legalább 21 életpontot tudsz így gyógyulni. [-10 varázspont.] [5 pontot használtál fel, van még 642.]

vv 161 224 178 elmormolod a 161. varázslatot a 224. varázslatot a 178. varázslatot
Szupersebesen mormolsz. [-35 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 640.] Hihetetlen sebességgel varázsolsz. [-10 varázspont.] [0 pontot használtál fel, van még 640.] Szupersebesen mormolsz. Leheletvékony mágikus aurát von tárgyaid köré a szétcsepegtetett víz. [-14 varázspont.] [2 pontot használtál fel, van még 638.]

bb 381 2 beraksz a bankba a 381. tárgyat (2 darabot)
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 638.]

h 305 2 használod a 305. tárgyat
Egy körben max. kétszer használhatsz varázskövet. [0 pontot használtál fel, van még 638.]

fvh 22 felt. varázslat haszn. 22
Harci varázslataidat használni fogod minden 22. vagy magasabb szintű ellenfélre. [0 pontot használtál fel, van még 638.]

m 8 8 5 mozogsz északra, északra, délnyugatra
[184,29] Folytatod sétádat a házak közt. Veszélyt érzel az utca végén feltűnő alakból. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy csapat őrjáratozó katona. Mivel nem jelzed támadás szándékát, ő se támad. Egy ideig csendben méricskélitek egymást, aztán a szörny továbbáll. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy templomot. Leah hívői építették.

(Továbbmész...) Gyomorkavaró érzés vesz erőt rajtad: a teleport varázslat befejezéseképp most visszarepít a kiinduló mezőre. Hushhh, elteleportálsz! [158,58] Dombos terepre érkeztél. Néhány lefelé guruló kő figyelmeztet a veszélyre. Jobban megnézed, és rájössz, hogy ez csak egy kétfejű troll lehet. Úgy tűnik ma Te vagy a főfogás a szörny étlapján. Mivel szavakkal úgy sem tudnád meggyőzni, jöhetnek a fegyverek.

Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a kétfejű troll bal vállát. (5 támadással 153 életpontot sebezve.) A kétfejű troll most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 3 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1044 tapasztalati pontot kaptál. Megtorpansz, mert valami felkelti a figyelmedet. Aha! Találtál egy krómkaktuszt. Speciális mentális képességed segítségével megérzed, hogy fém (óndarab) közelében vagy. (Feltételes ásás:) Egy szép, mély gödröt ástál. Az ásás eredménnyel járt! Találtál 3 óndarabot! Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Amikor keletre nézel, észreveszel egy rúnakövet. Nyugatra nézve látsz egy rúnakövet. Leereszted a távcsövet, és továbbindulsz. Észreveszel valamit a földön. Már nehezen felismerhető (kb. 2 hetes) emberi nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még friss kobudera nyomokat, amelyek délre vezetnek.

(Továbbmész...) [157,59] Elmaradoznak a dombok, újra sík vidéken vagy. A zöld mező egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy littara bozótos. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Ahogy a szemedet erőlteted, észreveszel délre egy ősi csatamezőt. Északnyugatra nézve látsz egy ősi csatamezőt. Északra egy rúnakő van. Elrakod a távcsövet. [35 pontot használtál fel, van még 603.]

m 5 5 5 mozogsz délnyugatra, délnyugatra, délnyugatra
[156,60] Bozóttal teli terepre értél. Rövid megszakítás a sík vidék egyhangúságában. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy smirglibokrot. Remek ösztöneidnek köszönhetően hamar megérzed a rád leselkedő veszélyt. Már gyerekkorodban sem ijedtél meg, ha egy norpadolótika közeledett feléd. Most sem aggódsz különösebben. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Mélyen koncentrálva, megidézel egy villámcsapás varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 47 életpontot sebeztél. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, vas dobónyilat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a norpadolótika bal oldalát. (5 támadással 160 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Meglengetve a tyrex bunkót ellenfeledre rontasz. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a norpadolótika testét. (2 támadással 124 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Transzformálsz! (+12 varázspont.) Pengepajzzsal súrolod a norpadolótika bal első lábát. (1 támadással 26 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Csápjaival a norpadolótika lecsap a bal karodra. (8 támadástól 32 életpontot vesztesz.) Egy kis bőrt csippent le a lábfejedről a norpadolótika, ahogy megpróbál megharapni. (1 támadástól 29 életpontot vesztesz.) A norpadolótika most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2468 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.]

(Továbbmész...) [155,61] A bozótost újra a nyílt síkság váltja fel. A végtelen síkság egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy nagyobb cserje. Megpillantasz a földön egy csúszó-mászó quwargot. Átgyalogolsz rajta. 1 tapasztalati pontot kaptál. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Néhány mérföldre délnyugatra megpillantasz egy Thargodan csatamezőt. Nyugatra nézve látsz egy Chara-din monolitját. Északnyugatra egy márványtorony van. Északra egy Thargodan csatamező van. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy Raia szent lovagja. Alaposan megfigyeled a másikat, csakúgy ő is Téged. Aztán a lény otthagy.

(Továbbmész...) [154,62] Síkság, továbbra is csak síkság. Oopsz, e mellett nehogy elmenj! Éles szemeddel kiszúrtál egy Thargodan csatamezőt.
(Feltételes kutatás:) Néma, síri csendben kezdesz el egy találomra kiválasztott helyen ásni. Egy borzalmas reccsenést hallasz, és majd összepisiled magad! De semmi nem történik. A fenébe, itt nincs semmi! Újabb helyet keresel az ásásra. Látásod kezd elhomályosulni, izzadság ömlik rólad. De az izzadság iszonyúan hideg. Hohó, nem úszod meg a dolgot harc nélkül, valami agresszív dolog közelg! Egy csapat Chara-din fattya intéz feléd kihívást.

Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy varázsvédelem védekező rúna felrakása. A következő pillanatban már meg is idézted. Mélyen koncentrálva, megidézel egy puha ütés varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. Ellenfeled csapásai puhábbak lesznek. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy varázslatlopás varázslat. Szerencsére nem hatott rád. Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a Chara-din fattya testét. (5 támadással 160 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót ellenfeledre támadsz. Tyrex bunkóval párszor keményen megütöd a Chara-din fattya lila testét. (4 támadással 242 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+49 életerő). Transzformálsz! (+24 varázspont.) Pengepajzzsal néhányszor meglegyinted a Chara-din fattya testét. (3 támadással 74 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+15 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) A 10 Chara-din fattya harapásai nyomán sebek nyílnak a lábadon és karodon. (10 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Tyrex bunkóval többször eltalálod a Chara-din fattya testét. (4 támadással 231 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+47 életerő). Transzformálsz! (+23 varázspont.) Pengepajzzsal kicsit megvagdalod a Chara-din fattya lila testét. (3 támadással 77 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) A szörny néhányszor belédmar, főként az oldaladat és a mellkasodat részesítve előnyben. (5 támadástól 5 életpontot vesztesz.) Tyrex bunkóval súrolod a Chara-din fattya fejét. (1 támadással 56 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Pengepajzzsal épp hogy megvágod a Chara-din fattya bal vállát. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Az 1 Chara-din fattya fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 1 életpontot vesztesz.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3218 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Legnagyobb megdöbbenésedre a tetem sisteregve semmivé olvad. Fejedet csóválva, folytatod a munkát. Valamit kifordít az ásód. A következő kincseket találtad: egy vas dobónyíl. Hohó, nem úszod meg a dolgot harc nélkül, valami agresszív dolog közelg! Egy Mnebolath jön feléd.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tompítás varázst. A csata nem lesz könnyű: célpontod láthatatlan védekező varázslatot rak magára. Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. A támadásnak sajnos semmi eredménye sem volt. Mielőtt közelharcba bocsátkoznál, ezüstshurikent ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 5 ezüstshuriken. Lövedékeiddel perforálod a Mnebolath jobb lábát. (5 támadással 125 életpontot sebezve.) A lényből áradó sugarak sejtjeidet pusztítják. (-4 életerő.) Ezenkívül elkorrodált 14 aranyad. A lény jeget köp rád. Szerencsére nem kaptál telitalálatot. (31 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd a Mnebolath rücskös testét. (2 támadással 112 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Transzformálsz! (+11 varázspont.) Pengepajzzsal felnyitod a Mnebolath testét. (1 támadással 25 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) A Mnebolath néhányszor belevágja karmát a jobb válladba. (4 támadástól 31 életpontot vesztesz.) A lény szörnyű sugárzása káros az egészségedre! (-3 életerő.) Sajnálatos módon tönkrement 12 aranyad is. Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. A következő kincseket találtad: 6 arany és egy ezüstshuriken. 2256 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] A fenébe, hát egy perc nyugalma sem lehet az embernek? Tovább piszkálod a földet, nem tanulva a leckéből. Neszezést hallasz - úgy látszik, nem vagy egyedül! Egy Zinthurg védelmezi a vadászterületét.

A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekező varázst lök magára. Ellenfeled pusztító végzet varázslatot lő rád. Szerencsére nem hatott rád. Ezüstshurikent küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 ezüstshuriken. Alaposan megsorozod a Zinthurg ébenfekete testét. (5 támadással 144 életpontot sebezve.) A Zinthurg most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 ezüstshurikent találsz meg, amelyet még használni tudsz. Alaposan átvizsgálod a tetemet. Nemhiába, alkalmas tápszereket találsz! Nézzük, milyen kincsre bukkantál: egy nagy bronzkulcs. 1134 tapasztalati pontot kaptál. Lassan elég lesz a bemelegítésből. Elüvöltöd magad: "HOL A FŐSZÖRNY???" Hopsz, szünet! Ellenfél a láthatáron! Egy taalru készül a lemészárlásodra.

Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy agytaposás varázslatot. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekező varázslatot. Mélyen koncentrálva, megidézel egy tűzeső varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 56 életpontot sebeztél. Egy háló varázslatot dob rád a másik. Szerencsére nem hatott rád. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a taalru bal karját. (5 támadással 158 életpontot sebezve.) A seb azonnal beforr! A szörny rád mered, majd a félelem sugarait lövi feléd. Mentális barikád mögé bújva, ellenállsz a félelem-sugaraknak. Vad csatakiáltással, felemelve a mágusölőt ellenfeledre támadsz. Mágusölővel párszor kilyukasztod a taalru póklábát. (5 támadással 276 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+56 életerő). Transzformálsz! (+27 varázspont.) Pengepajzzsal mély sebeket nyitva megvagdosod a taalru testét. (3 támadással 76 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életerő). Transzformálsz! (+7 varázspont.) A taalru mancsai a bordázatod épségét veszélyeztetik! (2 támadástól 26 életpontot vesztesz.) A taalru leken néhány pofont. (2 támadástól 23 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 20 életpontot vesztesz.) Varázsenergiát vesztesz. (-8 varázspont.) A szörny még egy utolsó halálüvöltést hallat, majd eldől. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átvizsgálod a testet. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: egy obszidián függő, 2 arany karperec és egy sárga erőöv. Messze hajítod a vacak kis Notermanthi trófeát, és kiszedsz egy taalru trófeát. 4012 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Hihetetlen teljesítmény volt! Büszke vagy magadra. Megvizslatod, hogy honnét bújt elő a szörny, és ott kutakodsz tovább. Kincs! KIIINCS! Lássuk, mire bukkantál: 2 mérg. vas dobónyíl és egy fekete bőrcsizma. A föld lassan repedezni kezd, lángnyelvek csapnak elő. Valamilyen nagyobb elementál-lord akar képen törölni. Ideje távozni! Valami érdekesre bukkantál: azonosítasz magad előtt egy oltárt. Tharr hívői építették. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert délnyugatra fordítod, megpillantasz egy Dornodon oltárt. Északnyugatra nézve látsz egy tavacskát. Északra egy Chara-din monolitja van. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész. A fű zizzenésére felfigyelve, észreveszel egy feléd törtető szörnyet. Egy picit sem remegsz meg, amikor felismered, hogy egy Raia szent lovagja közeledik. Egymásra bámultok, aztán mindenki megy a maga útján. A vadszőlő még egy kicsit éretlen, de azért Te érdemesnek tartod egy kis előszüretre. Mazsola lesz belőle vagy bor? Hmmm, inkább ebéd. (+2 kaja.) Szerencsédre hamar észreveszed a fűben feléd lopakodó valamit. Magabiztosan nézed a közeledőt. Hiszen csak egy ezoterikus mardel. Ha a szörny harcolni akar, ám legyen. Majd megmutatod neki.

Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az ezoterikus mardel testét. (5 támadással 135 életpontot sebezve.) A lény megtorpan egy pillanatra, és meredten rádbámul. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve ellenfeledre ugrasz. Tyrex bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd az ezoterikus mardel bal oldalát. (2 támadással 125 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Transzformálsz! (+6 varázspont.) Pengepajzzsal megcsapod az ezoterikus mardel fejét. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Az ezoterikus mardel feléd harap, de sikertelenül. Az ezoterikus mardel szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 10 drótszőrt. 1485 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Öreg nyomkövetőként körbeszaglászol. Nem valami friss (kb. 1 hetes) elf nyomok vezetnek délkeletre. Találsz még friss elf nyomokat, amelyek északra vezetnek. Lepihensz, és eszel. (-1 kaja.) [77 pontot használtál fel, van még 526.]

m 5 5 4 mozogsz délnyugatra, délnyugatra, délre
[153,63] Szűnni nem akar a zöld síkság. Az irányodba osonó szörny tehetségtelen a rejtőzködésben, ezért rögtön kiszúrod. Már távolról sem tűnik túl veszélyesnek a szörny. Amint közelebb ér, rá is ismersz. Egy ezoterikus mardel. Már éppen kezdted elunni a céltalan bóklászást. Egy kis csata éppen jól jön.

Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja az ezoterikus mardel fejét. (5 támadással 162 életpontot sebezve.) A teremtmény hunyorít egyet. Egy pillanatra elködösödik az elméd, de aztán lerázod a szörny pszi tapogatódzását. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót ellenfeledre rohansz. Tyrex bunkóval megcsapod az ezoterikus mardel bal első lábát. (1 támadással 60 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+3 varázspont.) Pengepajzzsal megvágod az ezoterikus mardel testét. (1 támadással 25 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) Az ezoterikus mardel fogai végigkarcolják a bal combodat. (1 támadástól 10 életpontot vesztesz.) Az ezoterikus mardel még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 9 drótszőrt. 1514 tapasztalati pontot kaptál. Egyszercsak megtorpansz. Hohó, nicsak, mit fedeztél fel: egy oltárt. Dornodon hívei emelték. Megállsz pihenésképpen, és azért, hogy a távcsővel körbevizsgálódj. Messze délre látsz egy vaskohót. Délnyugatra nézve látsz egy Sheran oltárt. Nyugatra egy Dornodon oltár van. Elteszed a látcsövet. Előpakolod a kaját, és eszel. (-1 kaja.)

(Továbbmész...) [152,64] Még mindig füves síkságon vagy. A végtelen síkság egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy szomorúfűz. Fehér nyárfavirág szállong a levegőben. Oldalt pillantva, meglátsz egy tűzbokrot. Felfedeztél egy oltárt. Sheran híveié. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amint a kukkert keletre fordítod, megpillantasz egy vaskohót. Északra nézve látsz egy Dornodon oltárt. Elégedetten elrakod a távcsövet, és továbbmész.

(Továbbmész...) [152,65] A sík vidék bozótos terepbe vált át. Előtted csörgedezik egy kis patak, amely északról folyik délre. Miután ittál, megtöltöd a vizestömlődet is. Egy ormánygőte sántikál oda hozzád. Egy tüske fúródott a talpába, és már alig tud járni. Ahhoz, hogy kihúzd a tüskét a talpából, 3 TVP-t kell elköltened (29. jellempróba). Nocsak, itt van valami érdekes! Friss mutáns nyomok vezetnek keletre. Találsz még friss gnóm nyomokat, amelyek északkeletre, friss emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 3 hetes árnymanó nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délnyugatra, kb. 2 hetes mutáns nyomokat, amelyek nyugatra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délnyugatra vezetnek. [27 pontot használtál fel, van még 499.]

m 5 mozogsz délnyugatra
[151,66] A bozótos után most hegyek között vagy. Ahogy cammogsz, egyszercsak hogy, hogynem: kiszúrsz egy mély szakadékot. Miközben fütyörészve sétálsz, megpillantasz a közelben egy oltárt. Leah hívői építették. Utad során felfedezel egy olvasztókemencét. Felfedeztél egy Chara-din monolitját. Keresel egy magasabb pontot, és onnét körbenézel a távcsöveddel. Amikor keletre nézel, észreveszel egy patakot. Délkeletre nézve látsz egy tavacskát. Délnyugatra egy friss csatamező van. Elteszed a látcsövet. Kifosztod egy törpemarabu fészkét. A zsákmány: két zöld tojás. (+1 kaja.) Észreveszel valamit a földön. Még egész friss mutáns nyomok vezetnek északkeletre. Találsz még friss emberi nyomokat, amelyek északkeletre, kb. 1 hetes emberi nyomokat, amelyek északra, kb. 1 hetes mutáns nyomokat, amelyek délkeletre, friss kobudera nyomokat, amelyek keletre, kb. 1 hetes árnymanó nyomokat, amelyek délkeletre, friss emberi nyomokat, amelyek keletre, friss gnóm nyomokat, amelyek északkeletre vezetnek. Összeakadsz Lauranával. Chara-din korlátlan hatalmú főpapja. Egy káosz szimbólumot, egy smaragd védőgyűrűt, egy mágusköpenyt, egy zangrozi csizmát, egy Urgod kesztyűjét, egy obszidián karkötőt, egy zafír erőövet, egy roxati üvegszemet, egy kvazár sisakot és egy mithril láncinget visel. Ruházatát egy tyrannoszaurusz rex trófea, egy ősdentor trófea és egy ongóliant trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy kincsekben dúskáló, vigyorgó Árnymanó. Jobb kezében egy Pusztítás Botját, bal kezében egy pengepajzsot tart. Lőfegyvere egy vas dobónyíl. Tisztán érzed auráját: feketén vibrál. Egy alattomos gonosz! A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: ezüstdarab, bőrsisak, fokhagyma, sallank karom. Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Összeakadsz Wormmal. Tharr személyes tanácsadója. Egy zangrozi csizmát, egy obszidián karkötőt, egy két kard szimbólumot, egy kvazár sisakot, egy árnyékharcos gyűrűt, egy Tharr Keresztjét, egy arany papi karkötőt, egy mithril kesztyűt, egy smaragd védőgyűrűt, egy roxati üvegszemet, egy vasvértet, egy mágusköpenyt és egy zafír erőövet visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió bronz emlékérmét. Ruházatát egy ősquwarg trófea, egy magnetikus praglonc trófea és egy őrjáratozó katona trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy tyrex bunkót, bal kezében egy harci kalapácsot tart. Hátasa egy idomított tüskés gigaféreg. Teherhordója is van: egy sivatagi doareg! Szegény állat majd megszakad. A tolvajszem működésbe lép! Néhány, a zsákban lapuló tárgy: deus ex machina, csontpálca, fokhagyma, kék orchidea, purifikátor háj. Worm kihívott egy barátságos szkander-partira! Rögtönzött asztalon, egy fatuskón feszültök egymásnak. Most ellenfeledre akadtál! Izzadság ül ki a homlokodon, de hiába szenvedsz: gyenge vagy, mint a harmat. Kikaptál! Ezt a szégyent... Üdvözlitek egymást, mint két régi jóbarát. Rövid trécselés után folytatod utadat. Hopp, átugrik egy kisebb zan! [9 pontot használtál fel, van még 490.]

be 71 bemész a 71. titkos labirintusba
Megkezded a felderítést. Munkádat siker koronázta! Megvan a bejárat. Bepillantasz: teljes a sötétség. Koncentrálsz, majd hozzálátsz a mágia megidézésének. Hamarosan összegyűlik a szükséges varázsenergia. Az utolsó ige kiejtésével elmondtad a tündérfény varázslatot! A kézfejed halványan világítani kezd. [-3 varázspont.] Amint belépsz, magával ragad a felfedezés izgalma. [5 pontot használtál fel, van még 485.]

lm 6 7 2 mozogsz 6 7 2
Folytatod az utat. Egy pillanatra megállsz fülelni. [6. PONT.] Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy nagy vasalt ajtóban végződik az út. Lenyomod a kilincset: Sajnos be van zárva. Kis keresgélés, próbálkozás után rájössz, hogy a nálad levő bronzkulcs nyitja az ajtót. Felkészülve a legrosszabbra, belépsz. [7. PONT.] A fal mellett találsz egy nagy, díszes ládát. Nincs bezárva: óvatosan kinyitod. Amint kinyitod a fedelet, előrepül egy hihetetlenül éles, forgó fémkorong, hajszál híján lenyakazva téged. (-24 életerő.) A sok gyakorlás növelte tudásodat (+1 csapdaészlelés). Megnézed, hogy mi a zsákmány: 1 nagy bronzkulcs és 1 pszi kő. Gyorsan kiüríted a ládát. Meg-megállsz, fülelsz miközben előrehaladsz. Ahová most értél, az a T-elágazás kell, hogy legyen. [6. PONT.] Izzadó tenyeredet megtörlöd, miközben a labirintusban mész tovább. Egy kanyarhoz érkeztél. [2. PONT.] Sziszegést hallasz, és a következő pillanatban apró tüskékkel teli háló zuhan a testedre. Gyorsan letéped, de már érzed a bénító méreg hatását [-6 támadás]. [20 pontot használtál fel, van még 465.]

v 14 1 elmormolod a 14. varázslatot
Megfelelő mozdulatok kíséretében mormolni kezdesz. Ereidben a vér forrón lendül előre. Megidézted a méregsemlegesítés varázslatot! Semlegesíted a szervezetedbe jutott mérget. A varázslat az agyadban lapul, használatra készen. [-20 varázspont.] [5 pontot használtál fel, van még 460.]

lm 5 5 5 mozogsz 5 5 5
Kicsit meggörnyedten, meg-meglapulva mész. Az út itt elkanyarodik. [3. PONT.] Mész tovább, előre. Ellenőrzöd a térképen, hogy hol is vagy. [4. PONT.] Merészen, fegyveredet markolva mozogsz. Egy régi, rozsdás ajtó állja utadat. Találsz egy kilincset: Nyitva van! Egy jókora, faragott falú helyiségbe érkezel. Első pillantásra minden csendes. [5. PONT.] Egy szörnyet pillantasz meg - innét úgy tűnik, hogy egy halálosztó kain. A szörny a halálodat akarja, és neked ront.

Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy puha ütés. Semmi eredménye! Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a halálosztó kain tüskés bőrét. (4 támadással 58 életpontot sebezve.) A lény mereven rádnéz. Ellenállsz a kővéváltoztató varázsnak. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra ugrasz. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered a halálosztó kain bal oldalát. (2 támadással 123 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+25 életerő). Transzformálsz! (+6 varázspont.) Pengepajzzsal épp hogy eltalálod a halálosztó kain bal vállát. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életerő). A halálosztó kain csapásokat oszt a jobb karodra karmaival. (2 támadástól 14 életpontot vesztesz.) Egy gyenge harapást kapsz a jobb válladba. (1 támadástól 4 életpontot vesztesz.) A halálosztó kain farkával meglegyinti a válladat. (1 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki a halálosztó kain száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 kőszemet. 1544 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy nómenklatúra. Végre egy kis testmozgás. Fincsi!

Ellenfeled méregfelhő varázslatot lő rád. Semmi eredménye! Vas dobónyilat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 5 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja a nómenklatúra trutyis masszáját. (5 támadással 98 életpontot sebezve.) Ellenfeled kitátja pofáját, és savat böfög rád. Villámgyorsan lehajolsz - a sav csak itt-ott mar szét. (17 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Elszántan a másikra rohansz. Tyrex bunkóval iszonyatosan megcsapod a nómenklatúra testét. (1 támadással 44 életpontot sebezve.) (Nincs értelme vámpirizálni.) Transzformálsz! (+2 varázspont.) Pengepajzzsal végigvágod a nómenklatúra testét. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) A nómenklatúra belemar bal oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) A nómenklatúra csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (2 támadástól 6 életpontot vesztesz.) Felfénylik az esszenciavédelem! A nómenklatúra most már meggondolná a harcot, de egy kicsit elkésett. Megölted! Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 1010 tapasztalati pontot kaptál. Egy ekhariont veszel észre magad előtt. Fegyvere egy göcsörtös bunkó. Felkészülsz, hogy minél jobban el tudd kalapálni az agresszort.

Mentális támadást alkalmaznak ellened: ellenfeled rádzuhogtat egy tudatrombolás pszit. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Vas dobónyilat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja az ekharion bal lábát. (5 támadással 157 életpontot sebezve.) Ellenfeled követ hajít feléd. Jól célzott a fickó. (19 életpontot vesztettél.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Tyrex bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered az ekharion bal oldalát. (2 támadással 112 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+23 életerő). Transzformálsz! (+5 varázspont.) Pengepajzzsal súrolod az ekharion ragyás testét. (1 támadással 25 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életerő). Transzformálsz! (+1 varázspont.) Nem sikerült az ekharion ravasz és erős ütései közül mindet hárítanod. (2 támadástól 37 életpontot vesztesz.) Az ekharion fogai végigkarcolják a jobb combodat. (1 támadástól 7 életpontot vesztesz.) Véres nyál csordul ki az ekharion száján, majd halk hörgéssel a porba hull. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 38 aranyat. 2148 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 göcsörtös bunkót. Egy borzalmas varkaudart veszel észre magad előtt. Fegyvere egy vashegyű lándzsa. Nyugodtan várod, hogy megleckéztethessed a pimasz lényt.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Ellenfeled láthatatlan védekező varázslattal készül a csatára. Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 114 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy agyroppantás varázslat. A támadása szerencsére hatástalan volt. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 4 vas dobónyíl. Alaposan megsorozod a borzalmas varkaudar bal lábát. (4 támadással 131 életpontot sebezve.) Ennyi! A másik kigúvadt szemmel borul a földre. Meghalt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 4 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Átkutatod a tetemet. Úgy tűnik, alkalmasan betápoltál. Szerzeményed: 8 arany és egy vasérc. 1979 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 1 vashegyű lándzsát, 20 aranyat és 1 arany karperecet. Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy norpadolótika van előtted! Az ellenfeled láthatólag harcra készül. Te felkészülten várod.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. 54 életpontot sebeztél. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a norpadolótika egyik csápját. (5 támadással 143 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Marokra fogva a tyrex bunkót a másikra támadsz. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod a norpadolótika testét. (2 támadással 127 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+26 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Pengepajzzsal épp hogy eltalálod a norpadolótika szőrös gömbtestét. (1 támadással 23 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). A norpadolótika csápjai a jobb lábad köré tekerednek. Kikászálódsz, de milyen áron! (8 támadástól 26 életpontot vesztesz.) A norpadolótika belemar jobb oldaladba, de jó reflexeidnek köszönhetően csak gyenge sebet ejt. (1 támadástól 31 életpontot vesztesz.) A norpadolótika még megpróbál elszaladni, de két-három lépés után összeesik, és nem mozdul többet. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2468 tapasztalati pontot kaptál. Elegendő gyakorlatra tettél szert ahhoz, hogy ütőfegyverek szakértelmedet megnövelhesd egy fegyvermesternél. (ezt a kar.lapon * jelöli.) Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Szoborrá dermedsz, amikor észreveszed, hogy egy nanda van előtted! Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy agytaposás varázst. Üdvözlésképpen egy villámcsapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 110 életpontot sebeztél. Távolról méregfelhő varázslatot lő rád a másik. Semmi eredménye! Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod a nanda testét. (5 támadással 161 életpontot sebezve.) Yeeee! Lenyomtad az ellenfeledet, esélye sem volt. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 2269 tapasztalati pontot kaptál. Valami mozog előtted! Közelebb lopódzol. Egy kultúrmasztodon! Úgy döntesz, itt az ideje, hogy demonstráld hatalmadat. Rárontasz a szörnyre.

Egy villámcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 107 életpontot sebeztél. Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja a kultúrmasztodon oszlopos lábát. (5 támadással 165 életpontot sebezve.) Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Vad csatakiáltással, felemelve a tyrex bunkót ellenfeledre támadsz. Tyrex bunkóval többször kegyetlenül megütöd a kultúrmasztodon oszlopos lábát. (3 támadással 146 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+30 életerő). Transzformálsz! (+2 varázspont.) Pengepajzzsal megkarcolod a kultúrmasztodon ormányát. (1 támadással 10 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életerő). Néhány döfést ejt rajtad a kultúrmasztodon agyarával. (2 támadástól 24 életpontot vesztesz.) Egyensúlyodat egy pillanatra elvesztve, oldalra fordulsz. Máris rúgások érik a hátadat és a fenekedet. (2 támadástól 43 életpontot vesztesz.) A kultúrmasztodon szemében félelem villan, aztán lassan lehúnyja, miközben lelke kitör testének fogságából. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 11 kaját. 2622 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Egy szörnnyel találkoztál. Közel osonva látod, hogy egy orbitális mackósajt. Mivel meglepni nem sikerült, ezért gondolkodás nélkül neked ront a szörny. Persze te sem maradsz tétlen.

Egy kézmozdulatot teszel, majd ellősz egy villámcsapás varázslatot. 116 életpontot sebeztél. Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az orbitális mackósajt testét. (5 támadással 90 életpontot sebezve.) A mackósajt kegyetlenkedik! Átszúrja egy bottal a fejét. A füléből zöldes folyadék ömlik, közben a mackósajt mosolyog. Röhögsz a szerencsétlen állaton, aki megszégyenülten áll előtted. A mackósajt két pislantás után melletted terem, könnyedén felemel, és az ég felé hajít! Lábatat az utolsó pillanatban a mackósajt nyaka köré kulcsolod, így visszahuppansz a földre. Fegyvert váltasz: előkapod a tyrex bunkót. Megmarkolva a tyrex bunkót ellenfeledre rohansz. Tyrex bunkóval gyilkos csapásokat szórva összezúzod az orbitális mackósajt testét. (4 támadással 199 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+40 életerő). Transzformálsz! (+3 varázspont.) Pengepajzzsal épp hogy megvágod az orbitális mackósajt testét. (1 támadással 24 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életerő). Az orbitális mackósajt nyelvével fájdalmas sebeket ejt a jobb karodon. (6 támadástól 37 életpontot vesztesz.) A szörny önbizalmadból merítve huhog. 26 életpontot vesztettél. A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. 3345 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. [-10 varázspont.] Egy átokmurgattyú lakik itt. Nem tetszik a szörny képe. Úgy döntesz kiplasztikázod egy kicsit.

Teli erőből vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 5 vas dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod az átokmurgattyú farkát. (5 támadással 155 életpontot sebezve.) A másik elterül, rángatózik egy kicsit majd csendben meghal. Megpróbálsz minél többet összegyűjteni az ellőtt lövedékekből. 5 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Felhasználva a kőkést, szereztél 1 szopókövet. 1029 tapasztalati pontot kaptál. Átkutatod a szörnyet. Találsz nála 3 kvazárt. Egyhelyben toporogsz. Egyhelyben toporogsz. [15 pontot használtál fel, van még 445.]

vv 88 88 88 elmormolod a 88. varázslatot a 88. varázslatot a 88. varázslatot
8 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 21 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 445.] 8 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 21 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 445.] 8 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 21 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 445.]

lm 5 5 5 mozogsz 5 5 5
Egyhelyben toporogsz. Egyhelyben toporogsz. Egyhelyben toporogsz. [0 pontot használtál fel, van még 445.]

vv 88 88 109 elmormolod a 88. varázslatot a 88. varázslatot a 109. varázslatot
8 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 21 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 445.] 8 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 21 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 445.] 8 varázslatpontod van, és ahhoz, hogy ezt a varázslatot elmondhasd, 25 pontra lenne szükség - így ez most sajnos nem megy. [0 pontot használtál fel, van még 445.]

vps 800 VP spórolása: 800
Félreraktunk, letiltottunk neked 8 VP-t, addig nem használhatod fel, amíg ki nem adsz egy VPF parancsot (ill. kör végéig). [0 pontot használtál fel, van még 445.]

zip 534 200 nemes céllal pusztítod az 534. tárgyat 200 pontért
Oh, oh, sajna nem bukkansz rá dühöd tárgyára. [0 pontot használtál fel, van még 445.]

szk 254 keresed a 254. szörnyet
Szörnyet keresni csak a szabadban lehet. [0 pontot használtál fel, van még 445.]

fker 2999 K.T. fel. kérése a 2999. kalandozót
Mentálisan javaslod a csoportvezetőnek Martin felfüggesztését. (Ez a parancs mindaddig - de csak addig! - érvényben marad, amíg egy újabb KÖKI, FKÉR vagy BEAJ parancsot nem adsz ki.) [0 pontot használtál fel, van még 445.]

* 1. BP: használod a 147. tárgyat
Felállítod a csapdát úgy, hogy a közeledbe lopódzkodók ne vehessék észre, csak akkor, ha már késő. [3 pontot használtál fel, van még 442.]
* 2. BP: használod a 396. tárgyat
Sajnos nincs a birtokodban az a tárgy. [0 pontot használtál fel, van még 442.] Több pontod maradt, mint amennyit a következő körre át tudsz vinni. Ebből automatikusan gyógyítasz / gyakorolsz / élelmet szerzel.


tf 3 40 fejleszted a 3. tulajdonságodat 40 pontért
Kitartóan gyakorolsz: kézenállsz, zsonglőrködsz, ugrándozol, az ügyességedet fejlesztve. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az ügyességed észrevehetően fejlődjön. [Még 47 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 402.]


tf 3 40 fejleszted a 3. tulajdonságodat 40 pontért
A hárítást, a támadások elkerülését gyakorlod. A munka meghozza gyümölcsét. (+1 ügyesség.) [40 pontot használtál fel, van még 362.]


tf 3 40 fejleszted a 3. tulajdonságodat 40 pontért
Kitartóan gyakorolsz: kézenállsz, zsonglőrködsz, ugrándozol, az ügyességedet fejlesztve. Ez még édeskevés ahhoz, hogy az ügyességed észrevehetően fejlődjön. Megéheztél, elő az elemózsiás kosarat! (-1 kaja.) [40 pontot használtál fel, van még 322.]


tf 3 40 fejleszted a 3. tulajdonságodat 40 pontért
Gólyalábakat építesz, és azokkal egyensúlyozva gyakorolsz. Sajnos a lábak túl gyengére sikerültek, hogy használni lehessen őket hosszabb távon, de legalább az egyensúlyérzékedet fejlesztetted. Még elég sok gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy az ügyességed komolyan megnőjön. [40 pontot használtál fel, van még 282.]


tf 3 40 fejleszted a 3. tulajdonságodat 40 pontért
Néhány kaviccsal zsonglőrködsz, a kézügyességedet fejlesztve. Még elég sok gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy az ügyességed érezhetően megnövekedjen. [40 pontot használtál fel, van még 242.]


tf 3 40 fejleszted a 3. tulajdonságodat 40 pontért
Gólyalábakat építesz, és azokkal egyensúlyozva gyakorolsz. Sajnos a lábak túl gyengére sikerültek, hogy használni lehessen őket hosszabb távon, de legalább az egyensúlyérzékedet fejlesztetted. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az ügyességed komolyan megnőjön. [Még 107 TVP-t kell elköltened.] [40 pontot használtál fel, van még 202.]


tf 3 2 fejleszted a 3. tulajdonságodat 2 pontért
Bukfencezel, cigánykereket hánysz, egyensúlyozol, hogy az ügyességedet fejleszd. Most már nem is olyan szörnyen sok tréning szükséges ahhoz, hogy az ügyességed érezhetően megnövekedjen. [Még 105 TVP-t kell elköltened.] [2 pontot használtál fel, van még 200.]
Uhhh, de megszomjaztál! Mohón kortyolsz a vizestömlőből. [KT képesség hatása:] Üzenetet kapsz a Fairlight banktól: mivel ebben a körben elfelejtettél lottót vásárolni, megtették helyetted, 1 szelvénnyel, általuk választott számokkal játszották meg neked. A 10 arany költséget a bank fizette. Vásárolsz egy lottószelvényt, amelyen a tippjeid: 13, 15, 7. Etetési idő! Megeteted a szörnyeidet. 4 kaját töm magába a tüskés gigaféreg. 3 kaját töm magába a sivatagi doareg. Kimerülve a megpróbáltatásoktól, találsz egy pontot, ahol tábort verhetsz. A fáradtság a legjobb altatómester: szinte azonnal elalszol. A kalandozás közben szerzett tapasztalatok jó hatással voltak. (Szerencséd egy picit megnövekedett - kb. 5 TVP-nyi fejlesztésnek megfelelő mértékben.) Elmúlt a csupasz izom hatása. Elmúlt a tulajdonságpajzs hatása. Elmúlt az esszenciavédelem hatása. Elmúlt a hadiszerencse III hatása. Elmúlt az a munka gyümölcse hatása. Elmúlt a tárgyvédelem hatása.
Ebben a körben 200 pontod maradt, ebből a következő körre 200 pontot vihetsz át. Kapsz még 468 pontot. A következő körben tehát 668 pontot költhetsz el.

Nekik írhatsz
Laurana (#1040) : neve, címe titkos
Worm (#1375) : Ifj. Erős Gábor, Budapest, Lónyai u.9.I.ép. Fsz/2, 1093 E-mail: zebu2@mail.matav.hu


ENCYCLOPEDIA FANTASIA


MOA RUBIN (379. TÁRGY)
Egy gyönyörűséges vörös ékszercsepp, egyedülálló látványosság a maga nevében. Az ősi Moák ékszerészei legendás hírűek voltak, és minden bizonnyal csodálatos ékszerek készítéséhez használták fel annak idején ezt a parányi rubint.
MANAKRISTÁLY (500. TÁRGY)
Ezer színben játszó, óriási hókristályra emlékeztető, csodálatosan szép tárgy a manakristály. Elképzelhetetlennek tartod, hogy emberi alkotás nyomán szülessen ez a csoda, csakis természeti képződmény lehet. Emberfeletti szépsége mellett mesés mágikus képességgel bír: ha összetöröd, varázspontod visszaáll a maximális lehetséges szintre. De ugyan ki bír egy ilyen csodát önző, anyagias érdekekből megsemmisíteni? A manakristályt a H 500 paranccsal tudod használni (ha legalább 50 VP-d hiányzik), illetve automatikusan felszabadítod a benne rejlő energiát, ha varázsolnál V paranccsal, de nincs elég varázspontod. A varázskőhöz hasonlóan, harc közben nincs időd manakristállyal szöszmötölni. Ha egyszerre birtokolsz manakristályt és varázskövet, akkor először mindig a varázskövet fogod összetörni az automatikusan használatnál. Egy körben legfeljebb egy manakristályt használhatsz fel. Ezenkívül az alábbi korlátozás érvényes: Ha taumaturgiád 100-nál nagyobb, amennyivel nagyobb 100-nál, annyiszor 2%-kal kevesebb varázspontot ad vissza, tehát 110-es taumaturgiánál 20%, 120-asnál 40%-kal kevesebbet kapsz, de legalább 200 vp-t mindig kapni fogsz, még 150-es taumaturgiánál is.

KARAKTERLAPOD


Viza EtDran, egy fekete, hosszú hajú, szürke szemű ember férfi vagy. A bőröd sötétebb az átlagosnál. Tharr nagyhatalmú főpapja vagy. A Viharlégió (#9104) K.T. tagjai közé tartozol. Ez a 327. fordulód.

erő : 30
iq : 32
ügyesség : 29
egészség : 30
szerencse: 44/ 1
tudatpont: 22/ 6
szint : 30
támadás : 32
védekezés: 57
életpont : 442/361
varázspt : 815/ 8
merészség: 10/ 5
agresszió: 3
menekülés: 30 %
jellem:semleges
pénz : 402 arany
halhatatlanság: 1%
magasság: 172 cm
testsúly: 69 kg
életkor: 26/ 27 év
tul.pont: 14
kép.pont: 36
EFejl: 44 TU

Eddig összesen 3136 szörnyet (17 ebben a körben) öltél meg. Ebben a fordulóban 35546 TP-t kaptál. Jelenleg 3396773 TP-d van. A következő szinthez még 103227 TP szükséges. Trófeáid: taalru, quwarg anyakirálynő, magnetikus praglonc. A 326. fordulódban 11783 arany került a bankszámládra. 11841 aranyat vehetsz fel a kamatokat is beleszámítva.

Harci ismeretek (szint)


víziharc: 8/40 ökölvívás: 7/07 szúrófegyverek: 7/42 vágófegyverek: 35/70 ütőfegyverek:*26/01 lőfegyverek: 23/32 dobófegyverek: 32/23 Felt. fegyverváltás: << tyrex bunkó (130%) << mágusölő (130%) << raptor szablya (180%) Felt. lőfegyver használat: semmi (0-8.); tüske (9-17.); vas dobónyíl (18-996.); ezüstshuriken (997-); tüske (kalandozókra); Óvatosság (labirintusokban): 0 KPCS: automatikusan minden kapcsolónál

Egyéb ismeretek (szint)


rejtőzködés: 24/19 nyomkövetés: 93/21 lopás: 4/15 mászás: 14/40 csapdakészítés: 20/57 csapdaészlelés: 4/09 gyógyítás: 50/62 titkosírás: 2/84 felderítés: 25/35 szörnyidomítás: 9/51 teológia: 54/69 taumaturgia: 47/46 szerencsejáték: 2/03 harcművészetek: 3/26 szörnyismeret: 27/13 zárnyitás: 1/00 vadászat: 16/81 bányászat: 27/18 úszás: 9/26

Feltételes parancsok


totem: 70% 58; ásol max. 40 pontért; gyógyítasz 30 % életerő alatt, 40 pontért max. 2 alkalommal; kutatsz max. 200 pontért; maradék tvp-dből 3. tulajdonságodat TF-eled; Felt. támadás: *96; *154; *159; 234; *217; Barátságosság: 146; 158; 150; 227; 225; Tharr hívei; 282; 274; 200; 286; 287; semleges jelleműek; jó jelleműek;

Varázslataid (#sorszám, *hány pontba kerül)


vámpirizáció (#1 *8) éber kakukk (#3 *6) gyógymógy (#5 *6) áldomás (#6 *5) erőpajzs I (#12 *6) hadiszerencse I (#13 *4) méregsemlegesítés (#14 *10) vak őrület (#18 *3) kitartó ló (#19 *10) korgó gyomor, huss (#21 *3) unkreáció (#22 *0) hadiszerencse II (#24 *6) tündérfény (#25 *1) tulajdonságpajzs (#26 *16) csupasz izom (#28 *10) energiatüskék (#29 *5) hhaar burka (#32 *6) varázsvédelem (#34 *8) tompítás (#40 *8) villámcsapás (#50 *18) óriáserő (#53 *24) a lélek védelme (#57 *32) azonnali gyógyítás (#58 *15) hadiszerencse III (#59 *15) puha ütés (#60 *18) tűzeső (#61 *16) erőpajzs II (#63 *24) mágiafeloldás (#75 *5) oltár eltörlése (#79 *60) vadítás (#81 *8) szörnycsábítás (#83 *14) vasszervezet (#86 *8) szopókőpusztítás (#88 *21) fürgülés (#92 *22) rúnapukkasztás (#94 *0) DEM kreálása (#95 *50) városi teleport (#96 *50) felszínre ugrás (#109 *25) erőpajzs III (#127 *30) élőholt pozdorja (#134 *40) tárgyészlelés (#135 *30) földelem idézése (#144 *70) tharr haragja (#145 *16) ongóliant tombolás (#146 *40) mágikus ütés (#147 *18) becsületjel (#158 *14) varázskő készítés (#160 *120) varázsenergia (#161 *35) dimenzióugrás (#163 *55) esszenciavédelem (#165 *15) oltár teremtése (#167 *50) áldomás II (#169 *10) planetáris őrdémon (#172 *18) szopógödöreltörlés (#173 *30) szopókőirtás (#174 *10) tárgyvédelem (#178 *14) gyorsvarázslás (#179 *0) agytaposás (#180 *12) városi teleport II (#181 *60) állatvédelem (#192 *25) a munka gyümölcse (#224 *10)

Jelenleg rajtad levő aktív varázslatok


méregsemlegesítés vámpirizáció állatvédelem óriáserő varázsenergia Feltételes varázslat-használat: 22. és magasabb szintűek ellen Támadó varázslat lista (var. szám) : 50 60 Védekező varázslat lista (var. szám): 180 40 Feltételes támadó/védekező varázslat használat: Mit 60 60 61 60 60 134 60 60 61 40 40 34 Kire 177 170 154 236 242 250 257 258 249 255 992 236

Elfogott szörnyeid: sivatagi doareg (#240) (málhás: +40 kg teher) státusz: OK; tüskés gigaféreg (#256) (hátas: 10 lépés/kör; 9 TVP/lépés; +11 védettség;) státusz: OK;

Isteni küldetéseid


1.) Most pedig kutasd fel személyes áldásomat! Meg fogod ismerni, ha megtalálod. 2.) Tudom, hogy szükség van lazító küldetésekre. Ezért most egy komoly feladat helyett csak annyit kérek, üss le 3 hegyi góliátot. 3.) Jó úton vagy ahhoz, hogy arrthon váljék belőled: imádkozz, amint halhatatlanságod legalább 4%!

Tárgyaid (*-gal jelöltek bekészítve, zárójelben tárgy sorszáma)


Páncélok és pajzsok

1 mászókarom (#78) 1 szürke bőrkesztyű (#271) 1*zafír erőöv (#397) $1*kvazár kesztyű (#445) 1*varkaudar csizma (#317) $1 sárga erőöv (#276) $1 fekete bőrcsizma (#247) 1*Morgan sipkája (#466) 1*mágusköpeny (#453) 1*arany pikkelyvért (#456) 1 tankány karom (#237)

Fegyverek és lövedékek

14*vas dobónyíl (#189) 1 kőkés (#6) 1 tyrex bunkó (#421) 1 raptor szablya (#482) 1 fúvócső (#20) 5 bogyógránát (#430) $1 göcsörtös bunkó (#123) 7 tolmokov-koktél (#351) $1 vashegyű lándzsa (#182) 1 moa stuki (#413) 1*mágusölő (#422) 19 mérg. vas dobónyíl (#190) 20 ezüstshuriken (#327) 1*pengepajzs (#425) 16 bumeráng (#249)

Ékszerek és egyéb csecsebecsék

$1 obszidián függő (#195) $3 arany karperec (#194) 1*két kard szimbólum (#144) 4*arany papi karkötő (#309) 4*Eldaran karkötője (#373) $1*borostyán függő (#162) 1*smaragd védőgyűrű (#223) 1*Rughar gyűrűje (#518) 1*roxati üvegszem (#443) 1*Tharr Keresztje (#287)

Eszközök, használati tárgyak, készletek

$2 nagy bronzkulcs (#185) 2 ásó (#34) 9 varázskő (#305) 1 kisebb zan (#544) 6 deus ex machina (#1) 4 kaja (#2) 1 pszi kő (#248) 1 szeksztáns (#32) 1+hebrencs csapda (#147) 10 gyógykenőcs (#313) 1 szopókő (#259) 1 kulcskarika (#648) 2 nagy aranykulcs (#246) 1 szent jogar (#150) 1 dobóháló (#221) 1 távcső (#42) 1 mászókampó (#165)

Löttyök és porok, tartóstul

4+vizestömlő (#3) [ bennük 76 korty víz (#27) ] 4 kavadu iszák (#25) [ bennük 26 csepp gyenge méreg (#26) ] 5 zöld üveg (#82) [ bennük 53 csepp ragasztó (#83) ] 1 huhogó bibe (#332) [ üres ] 1 molluszk ház (#353) [ üres ] 2 uzbány csőr (#169) [ üres ] 4 sullár hólyag (#168) [ üres ] 1 aranyló ugarhéj (#100) [ üres ] 1 szent kehely (#257) [ benne 2 csepp isteni könnycsepp (#260) ] 17 fűszertartó (#210) [ bennük 2 csepp sáfránypor (#211) ] 1 Szent Kulacs (#285) [ üres ]

Egyéb bigyók és gyanús csúnyaságok

1 moa rubin (#379) 7 mocsári penke (#148) $3 óndarab (#85) 4 sallank karom (#128) 8 rókafarok (#124) 3 purifikátor háj (#269) 1 téfea-agy (#172) 1 cru formázó minta (#300) $1 kőszem (#304) $1 vasérc (#152) 28 madártoll (#112) 116 drótszőr (#37) 5 kvazár (#244) 8 vízionár szem (#102) 2 lótuszvirág (#447) 1 arx formázó minta (#298) 9 fokhagyma (#403) 36 gyöngymangó (#135) 1 xirnox szív (#213) 5 kaktusztüske (#114) 1 kazmár gyökér (#205) 1 tükör (#43) 7 dözmöng szív (#122)

Összsúly: 101.12 kg megterheltség: 91 %

GYJ: Legalább 1 arany értékű tárgyakra, ha megterheltséged 149% alatt van.

Tárgyaid a bank széfjében


$1 obszidián karkötő (#229) 8 shinai gömb (#348) 6 csontpálca (#329) 2 kvazár pajzs (#296) 5 manakristály (#500) 3 gór formázó minta (#444) 5 zangrozi csizma (#451) 2 praglonc hártya (#215) 15 pular kristály (#239) 3 pszi kő (#248)

E körben tett lépéseid térképe

(151,66) a 71. labirintus bejárata, mély szakadék (#154), Leah oltár, olvasztókemence (#86), Chara-din monolitja (#534),
Laurana (1040. kalandozó), Worm (1375. kalandozó), halálosztó kain (#168), nómenklatúra (#158), ekharion (#232),
borzalmas varkaudar (#166), norpadolótika (#226), nanda (#224), kultúrmasztodon (#227), orbitális mackósajt (#229),
átokmurgattyú (#225)
(152,64) tűzbokor (#35, belőle készíthető: #36), Sheran oltár
(152,65) patak, 29. jellempróba
(153,63) ezoterikus mardel (#184), Dornodon oltár
(154,62) Chara-din fattya (#236), Mnebolath (#237), Zinthurg (#180), taalru (#249), Thargodan csatamező (#432), Tharr
oltár, Raia szent lovagja (#239), ezoterikus mardel (#184)
(155,61) Raia szent lovagja (#239)
(156,60) smirglibokor (#31, belőle készíthető: #29), norpadolótika (#226)
(158,58) kétfejű trollok (#163), krómkaktusz (#46, belőle készíthető: #43), érclelőhely


© Beholder Kft. 1992-1999.
Ha a fordulóval bármilyen gondod van a következő címre írj: beholder@mail.datanet.hu!
Soha NE küld vissza az e-mailben kapott fordulódat!! Elég a karakterszámot, és a fordulószámot megírni!! Ha mégis megteszed, az az e-mailes játéklehetőséged elveszítését jelentheti!!!!!


Aki észrevesz egy hibát, és szeretné, ha azt javítanánk a fordulójában, az a következőkre legyen szíves fokozottan ügyelni:
1) A levelet azzal kezdje, hogy megírja KARAKTERSZÁMÁT, FORDULÓSZÁMÁT és SZÁMLASZÁMÁT.
2) Írja le - minél tömörebben - a jelenséget, a hibát. Ezt tegye meg MINDEN alkalommal, mikor erről levelezünk, utalva az addig megbeszéltekre.
3) NE LÉPJEN addig, míg nem kap tőlünk visszajelzést.
AKI MÉGIS LÉP, az a továbbiakban ÖNKÉNT LEMOND mindenfajta JAVÍTÁSRÓL, és elfogadja a hiba miatt módosult képességek korábbi forduló alapján történő visszaírását. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha úgy gondoljuk, ne javítanánk.
Segítségeteket előre is köszönjük!
Az utóbbi időben rendkívül sok probléma volt a drotpostagalamb nevű remek ingyenes e-mail szolgáltatóval. Ezért nagyon szépen kérek mindenkit, hogy keressen egy valóban megbízhatóan működő szolgáltatót, hiszen nektek is, nekünk is jobb, ha a kiküldött e-mailek már az első alkalommal hibátlanul megérkeznek. A drótposta több féle címet is kínál pl. dpg.hu, drotposta.hu, aramszu.net, stb.
Ismételten kérek mindenkit, hogy ha bármi problémád van akármelyik játékkal kapcsolatban, akkor az erről szóló e-mail fejlécében feltétlenül tüntesd fel azt, hogy melyik játékról is van szó!!!!!!! Arra is szeretnék mindenkit megkérni, hogy a probléma taglalása mellett arra is szánjon időt, hogy az olyan mellékesnek tünő adatokat, mint karakterszám, fordulószám, számlaszám ne felejtse ki a levélből. (Ha nem tudod kitalálni, hogy az adott probléma kezeléséhez milyen adatokra van szükség, inkább többfélét adj meg, mint hogy pont a szükséges hiányozzon!)
Ezúton szertnék mindenkit tájékoztatni, hogy karakterátadás e-mailben továbbra sem lehetséges!
Kérek mindenkit, hogy mielőtt UL javítás, AK stb. miatt reklamál, legalább egyszer olvassa el a fordulo végén található tájékoztatót.
Maci

Elküldött UL javítása

A már elküldött UL javítására korlátozott lehetőség van.
Ha elrontottad az UL-t, akkor minnél hamarabb küldd el mégegyszer. Ügyelj rá, hogy a forulószáma feltétlenül ugyanaz legyen, mint az eredeti UL-é volt. Az UL-ek letöltése után a konvertáló program a késöbb érkezett UL-t, javításként értékeli, és ezt fogja betáplálni az eredetileg küldött UL helyett. (Figyelem: ilyenkor az eredetileg küldött UL-re is UL OK jelzést fogsz kapni!) Szükség esetén több javítást is küldhetsz, az utolsó UL-ből lesz a forduló. Ha egy e-mailben több UL-t is küldtél, akkor a javítás során elég csak a hibás UL-t elküldened, az UL-ek abban a sorrendben lesznek betáplálva, ahogy az eredeti e-mailben voltak. (Természetesen figyelembe véve a fenteb leírt korlátozásokat.)

Figyelem! Ez a javítás csak akkor működik, ha a hibás UL még nem került letöltésre!! Ha már letöltöttük, akkor a javító UL hibás forulószám jelzéssel visszamegy.
Az UL-ek letöltése reggel 9-10 között délután 2-4 között történik általában. (Esetenként ettől eltérő időpont is előfordulhat.)


Ha M$ IE-t használsz UL küldésre, és javítani akarod az UL-t, akkor esetenként komoly problémáid lehetnek, mert az M$ IE által küldött UL-ek fejlécéből rendszeresen hiányzik a dátum mező. Emiatt előfordulhat, hogy az UL-ek sorrendje felcserélődik, és nem a javító UL kerül táplálásra. Ha biztosra akarsz menni, akkor NE használj Explorert, mert emiatt nem áll módunkban a fordulódat újra táplálni!
Többeknek problémája volt az UL-javítással. Tehát UL-t javítani csak bizonyos esetekben lehet. A javítás feltétele, hogy az új UL még az előtt megérkezzen, hogy a régit LETÖLTÖTTÜK. (Naponta általában kétszer van letöltés: reggel 9 körül, és du. 3 körül.)
Tehát ha a reggel 8-kor elküldött UL javítását du. 2-kor küldöd, akkor az már nem lesz javítás csak egy Hibás UL.
Abban a speciális esetben ha pl. nincs zsetonod, vagy még nem léphetsz, a később (esetleg másnap, harmadnap) küldött UL-re is UL OK üzenetet fogsz kapni (itt most nem részletezett technikai okokból), DE ILYENKOR IS AZ ELŐSZÖR KÜLDÖTT UL KERÜL TÁPLÁLÁSRA! Tehát egy már elküldött UL-t a letöltése után akkor sem lehet javítani, ha az valamilyen okból még nem lett betáplálva!


Ha megváltozott az e-mail címed akkor azt feltétlenül jelezd nekünk a beholder@mail.datanet.hu címen. (A SZÁMLASZÁMODAT is írd meg!!). Amikor az új címet beírtuk, akkor kapsz egy visszajelzést. CSAK ezután küldj új UL-t!
Figyelem! A térkép megtekintéséhez szükséges class és képek letölthetőek a Beholder Kft home page-éről. Ha nincs www hozzáférésed, akkor jelezd (beholder@mail.datanet.hu) és elküldjük e-mailben. A java class mellett találhatsz egy dos-os progit is, amely segítségével elő tudod állítani a térképet gif formátumban.
Mostantól (97.08.19) megadhatod az un. állandó netkódodat, és így nem kell minden UL-en feltüntetni a netes kérést. A netkód a számlán lévő összes karakterre vonatkozik. Az állandó netkód megadásához a számlaszámodra és magára a kódra (u,b,u+,b+) van szükség. További részletek a Beholder Home Page-en.
Az Alanori Krónika megrendelése:
Ezentúl minden hónapban megjelenéskor megkaphatod a Krónikát. A dolgod mindössze annyi, hogy a beholder@mail.datanet.hu címre irsz egy e-mailt amiben megrendeled az újságot, és megírod a számlaszámodat. Az újsággal együtt automatikusan elküldjük a számlán lévő összes karakter üzeneteit is! Az AK ára így 20 zseton. (Ez tartalmazza a postázás költségeit is.)
Ha késöbb le akarod mondani a megrendelést, feltétlenül jelezd, hogy a nem a hagyományos, hanem a netes előfizetésről van szó (azaz a Krónikát nem a fordulóddal, hanem külön kaptad)!
Ha a fordulód fejlécében szerepel az Üzeneted jött felirat, akkor mentális üzenete érkezett a karakterednek. Az üzenetet a karaktered legközelebbi hagyományos fordulójával postázzuk. (Addig azonban minden e-mailes fordulódban meg fog jelenni az üzenet.)
Lehetőséged van azt kérni, hogy az üzeneteket külön postázzuk számodra, ez azonban 5 zsetonba kerül. Azt is kérheted, hogy az üzeneteidet egy másik karaktered hagyományos fordulójával postázzuk. (Ezt természetesen nem kerül zsetonba.)