1999.12.11.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy fekete, rövid hajú, szürke szemu, körszakállas árnymanó férfi. A bore sötétebb az átlagosnál. Büszkén kiáltja, az o neve Fortamin. Egy smaragd védogyurut, egy denevér szimbólumot, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát, egy lánckesztyut, egy rejtoköpenyt, egy ezüst gyurut, egy láncinget, egy vassisakot, egy sárga eroövet és egy umbatari karkötot visel. Ruházatát egy ezoterikus mardel trófea, egy éloholt quwarg trófea és egy miksziszi húsgólem trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy raptor szablyát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy rövid íj. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd aurapollátor. Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekezo varázst lök magára. Egy tuzeso varázslattal köszöntöd a másikat. 45 életpontot sebeztél. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ello egy méregfelho varázslatot. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 3 bronzhegyu nyíl. Pár lövedéked átjárja Fortamin testét. (3 támadással 28 életpontot sebezve.) Mérg. vas dobónyilat küld Feléd ellenfeled. Feléd repül 3 mérg. vas dobónyíl. A lövedékek perforálják a testedet. (3 támadással 39 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rontasz. Ököllel néhányszor megcsapod Fortamin testét. (3 támadással 40 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+9 életero). Raptor szablyával Fortamin néhányszor megcsapja a bal karodat. (3 támadással 38 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! A támadás javítása érdekében Sashorgot alkalmazol. Ököllel párszor keményen megütöd Fortamin bal oldalát. (4 támadással 79 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+16 életero). Raptor szablyával Fortamin néhányszor megcsapja a fejedet. (3 támadással 45 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 2 bronzhegyu nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy szoke, hosszú hajú, kék szemu ember férfi. Hosszú szakálla és bajsza van. Bore babarózsaszín. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Napkeleti Böff. Leah bíborosa. Egy obszidián karkötot, egy koponya szimbólumot, egy fekete csuhát, egy vassisakot, egy smaragd védogyurut, egy gromak páncélt, egy fekete borcsizmát és egy lánckesztyut visel. Ruházatát egy törpe kovács trófea, egy kocsmai verekedo trófea és egy kétfeju troll trófea teszi egyedivé. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd sullár. Egy láthatatlan védekezo rúnavarázst mormol el ellenfeled. Egy energiatüskék varázslatot dob rád a másik. 25 életpontot vesztettél. Megveted a lábad, és a hosszú íjjal ellenfeledre losz. Ellenfeled fúvócsovel megcéloz Téged. Elrepül 2 bronzhegyu nyíl. Alaposan megsorozod Napkeleti Böff bal oldalát. (2 támadással 24 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 tüske. Több lövedéke átfúrja a testedet. (3 támadással 9 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Ököllel néhányszor megcsapod Napkeleti Böff testét. (3 támadással 55 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+12 életero). Vashegyu lándzsával Napkeleti Böff gyengén megszurkálja a testedet. (2 támadással 19 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ököllel többször eltalálod Napkeleti Böff fejét. (3 támadással 68 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+14 életero). Vashegyu lándzsával Napkeleti Böff valamennyire megsebezgeti a jobb oldaladat. (2 támadással 29 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled elmenekül. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 2 bronzhegyu nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Elmúlt a vámpirizáció hatása. Elmúlt az áldomás hatása.

1999.12.14.

FAFHRD A SVÉD KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Fairlight hívo )

Bent zajlik a harc, ezt jól hallani még itt, a kapu elott is. Megmarkolod fegyveredet, és csatakiáltást hallatva te is berontasz. Eléd ugrik egy barna, tüsi hajú, csillogó szemu kobudera férfi. Bore gránitszürke. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem O'li. Tharr nagyhatalmú fopapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy két kard szimbólumot, egy fekete borcsizmát, egy tankány karmot, egy arany papi karkötot, egy regeneráló gyurut, egy vasvértet, egy Tharr Keresztjét, egy obszidián karkötot, egy bíbor eroövet és egy vassisakot visel. Felszerelését egy jégtroll trófea, egy tyrannoszaurusz rex trófea és egy ongóliant trófea ékesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Izzó magmából elotöro gránit monolit. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Holmiját egy bazaltelementál cipeli. Mielott összecsapnátok, ellenfeled hosszú íjjal Rád lo. Mielott közelharcba bocsátkoznál, mérg.ubuk dobónyílat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 4 mérg.ubuk dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod O'li jobb lábát. (3 támadással 35 életpontot sebezve.) Feléd repül 2 bronzhegyu nyíl. A lövedék átfúrja a testedet. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rontasz. Brutális kegyetlenséggel kezded meg a Kos Csapása manoverét. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered O'li testét. (3 támadással 105 életpontot sebezve.) Ököllel O'li többször eltalálja a testedet. A Kobraharapás technikáját alkalmazta. (4 támadással 76 életpontot sebezve.) Túl sok sebet kaptál. Most már csak a lábadban bízhatsz, meg abban, hogy a másik mégsem olyan vérszomjas.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 4. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy szoke, hosszú hajú, kék szemu, rövid bajszú kobudera férfi. Megmondja a nevét: Fafhrd a Svéd. Fairlight kisebb papja. Mellkasán a Jáde-sárkány óvó tetoválását viseli. Egy villám szimbólumot, egy tankány karmot, egy fekete borcsizmát, egy réz papi karkötot, egy sárga eroövet és egy obszidián karkötot visel. Fegyverzetét egy éloholt quwarg trófea, egy részeg kalandozó trófea és egy áeratikus hasnyák trófea teszi egyedivé. O is a te K.T.-dbe tartozik. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Teherhordója is van: egy karmos tankány! Szegény állat majd megszakad. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre losz a hosszú íjjal. Elrepül 2 bronzhegyu nyíl. Lövedéked átfúrja Fafhrd a Svéd testét. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Mérg.ubuk dobónyílat küld Feléd ellenfeled. Feléd repül 4 mérg.ubuk dobónyíl. A lövedékek perforálják a jobb lábadat. (3 támadással 35 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. A kí-energiák fókuszálása lehetové tesz számodra egy Kobraharapást. Ököllel többször eltalálod Fafhrd a Svéd testét. (4 támadással 76 életpontot sebezve.) Ököllel Fafhrd a Svéd halálos csapásokat osztva péppé veri a testedet. A Kos Csapásának módszerével támadott, ismered fel. (3 támadással 105 életpontot sebezve.) Nem akarsz kinyúlni. Úgy döntesz, hogy ellenfeled lusta lesz futni. Te villámgyorsan megindulsz.

1999.12.15.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy hosszú osz hajú, szürke szemu alakváltó férfi. Hosszú szakálla és bajsza van. Megmondja a nevét: Transformer. Dornodon kisebb papja. Egy umbatari karkötot, egy tankány karmot, egy denevér szimbólumot, egy trófea nyakláncot, egy smaragd védogyurut, egy fekete borcsizmát, egy rejtoköpenyt, egy obszidián karkötot, egy vassisakot és egy gromak páncélt visel. Fegyverzetét egy tuzfonix trófea, egy jégtroll trófea és egy miksziszi húsgólem trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekezo varázst lök magára. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ello egy izomernyesztés varázslatot. A támadása szerencsére hatástalan volt. A közelharc elott ellenfeled még megereszt fúvócsovel néhány lövedéket. Feléd repül 4 mérg. ubuk tüske. Több lövedéke átfúrja a testedet. (4 támadással 33 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. Ki-energiákat gyujtve, Sashoroggal próbálkozol. Ököllel többször eltalálod Transformer testét. (4 támadással 76 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Transformer többször eltalálja a jobb lábadat. (3 támadással 77 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ököllel többször eltalálod Transformer testét. (3 támadással 72 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Transformer többször eltalálja a jobb válladat. (4 támadással 84 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Te itt életveszélyben vagy. Megpróbálsz lelécelni. Ellenfeled jó kedvében lehet, mert negyedórányi üldözés után úgy dönt, hogy vége a reggeli tornának, és megáll.

1999.12.18.

FAFHRD A SVÉD KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Fairlight hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Eléd ugrik egy hosszú ezüsthajú, csillogó szemu ember férfi. Bore gránitszürke. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Quod Deus Avertat. Tharr püspöke. Egy fekete borcsizmát, egy gromak páncélt, egy két kard szimbólumot, egy obszidián karkötot, egy ezüst papi karkötot, egy smaragd védogyurut, egy nekrofun medált, egy lánckesztyut, egy bíbor eroövet és egy regeneráló gyurut visel. Felszerelését egy részeg kalandozó trófea, egy hadroszaurusz trófea és egy áeratikus hasnyák trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Izzó magmából elotöro gránit monolit. Övén 4 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekezo rúna felrakása. A következo pillanatban már meg is idézted. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekezo mágiát. Ellenfeledre villámcsapás varázslatot losz. 12 életpontot sebeztél. Egy villámcsapás varázslattal köszönt csatapartnered. 88 életpontot vesztettél. Mérg.ubuk dobónyílat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 4 mérg.ubuk dobónyíl. Több lövedéked átfúrja Quod Deus Avertat jobb lábát. (4 támadással 40 életpontot sebezve.) Teli erobol mérg. vas dobónyilat dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 4 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéke átjárja a nyakadat. (3 támadással 26 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Mint a kí mesteri alkalmazója, felkészültél egy Kabal-sújtásra. Ököllel párszor keményen megütöd Quod Deus Avertat jobb lábát. (3 támadással 66 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Quod Deus Avertat jól megszúrkálja a testedet. (3 támadással 34 életpontot sebezve.) Ki energiáidat fókuszálva, készen állsz egy Kabal-Sújtásra. Ököllel néhányszor megcsapod Quod Deus Avertat bal lábát. (3 támadással 47 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Quod Deus Avertat gyengén megszurkálja a testedet. (2 támadással 20 életpontot sebezve.) Elmegy a kedved a harctól. A lábizmaid talán még segíthetnek. Megindulsz, mint a tájfun, és reménykedsz. Sikerült!

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy kopasz, félszemu troll férfi. Hosszú szakálla és rövid bajsza van. A bore kreolszínu. Megmondja a nevét: Bornyakú Lombard. Dornodon bíborosa. Egy fekete borcsizmát, egy denevér szimbólumot, egy sárga eroövet, egy lánckesztyut, egy gromak páncélt, egy aranyláncot, egy umbatari karkötot és egy obszidián karkötot visel. Ruházatát egy miksziszi húsgólem trófea, egy jégtroll trófea és egy adószedo trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Hátasállata egy sullár! Holmiját egy karmos tankány cipeli. Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Távolról tharr haragja varázslatot losz a másikra. 49 életpontot sebeztél. Szétzúztad ellenfeled páncélját! A másik úgy érzi veszélyben van, jobbnak látja, ha eltunik a színrol. Elmúlt az áldomás hatása.

1999.12.21.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy hosszú osz hajú, szürke szemu alakváltó férfi. Hosszú szakálla és bajsza van. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Transformer. Dornodon kisebb papja. Egy umbatari karkötot, egy tankány karmot, egy denevér szimbólumot, egy trófea nyakláncot, egy smaragd védogyurut, egy fekete borcsizmát, egy rejtoköpenyt, egy obszidián karkötot, egy vassisakot és egy gromak páncélt visel. Felszerelését egy tuzfonix trófea, egy jégtroll trófea és egy miksziszi húsgólem trófea ékesíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Ellenfeled láthatatlan védekezo varázslattal készül a csatára. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy tuzeso. 26 életpontot vesztettél. Ellenfeled hibázott: túl távol van toled. Ezért lohetsz rá a hosszú íjjal. Fúvócsovel lo Rád ellenfeled. Elrepül 4 sallank nyíl. Pár lövedéked átjárja Transformer testét. (4 támadással 32 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 mérg. ubuk tüske. Alaposan megsorozza a testedet. (4 támadással 44 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Ki-energiákat gyujtve, Sashoroggal próbálkozol. Ököllel többször kegyetlenül megütöd Transformer bal oldalát. (4 támadással 83 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Transformer többször eltalálja a testedet. (3 támadással 77 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! A másodperc törtrészéig koncentrálsz, hogy a Sashoroggal biztos találatot érhess el. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Transformer testét. (4 támadással 86 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Transformer tökéletesen perforálja a testedet. (4 támadással 103 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Minden elsötétül elotted... Ez már bizonyosan a halál. Aztán mintha hideg vízzel teli vödörbe mártottad volna a fejed, miközben a lábad alól kirúgták a talajt: szédelegve tántorogsz, majd kinyitod a szemed. Túlélted! Hisz ez lehetetlen... Aztán, a deus ex machina hult helyét látva, rájössz, hogy mi is történt. A fantasztikus varázstárgy megmentett, és elrepített a veszély helyszínérol! Ráadásul még egy keveset gyógyított is rajtad. (+161 életero.)

1999.12.22.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy fekete, hosszú hajú, kék szemu elf férfi. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Thier Mirgandil. Dornodon bíborosa. Egy kvazár sisakot, egy denevér szimbólumot, egy vasvértet, egy lánckesztyut, egy smaragd védogyurut, egy fekete csuhát, egy obszidián karkötot és egy fekete borcsizmát visel. Ruházatát egy ekharion trófea, egy miksziszi húsgólem trófea és egy óriásféreg trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Hátasa egy idomított sullár. Sajnos ellenfeled sem kezdo: felhelyez egy láthatatlan védekezo varázslatot. Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! Teli erobol bumerángot dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 2 bumeráng. Alaposan megsorozza a jobb lábadat. (2 támadással 36 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. A kí vezérel, ahogy egy Kos Csapását viszel be. Ököllel borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Thier Mirgandil bal oldalát. (4 támadással 120 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Thier Mirgandil több döféssel felnyársalja a jobb oldaladat. (4 támadással 128 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd.

1999.12.27.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 6. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy barna, copfos hajú, barna szemu gnóm férfi. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. A bore kreolszínu. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Thrak. Dornodon kisebb papja. Egy gromak páncélt, egy denevér szimbólumot, egy smaragd védogyurut, egy obszidián karkötot, egy rejtoköpenyt, egy fekete borcsizmát, egy bronzsisakot, egy lánckesztyut és egy umbatari karkötot visel. Felszerelését egy óriásféreg trófea, egy miksziszi húsgólem trófea és egy hadroszaurusz trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasállata egy aurapollátor! Tárgyainak egy részét egy karmos tankány viszi. Ellenfeled láthatatlan védekezo varázslattal készül a csatára. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét halál. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A közelharc elott ellenfeled még megereszt hosszú íjjal néhány lövedéket. Feléd repül 4 bronzhegyu nyíl. Pár lövedéke átjárja a nyakadat. (3 támadással 48 életpontot sebezve.) Túl sok sebet kaptál. A mennydörgo istennyila hibernált lajhár hozzád képest. Te is meglepodsz, hogy milyen gyorsan magad mögött hagyod a lényt.