1999.01.07.

FAFHRD A SVÉD KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Fairlight hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Kihívást intéz feléd egy barna, copfos hajú, szürke szemu törpe férfi. Hosszú szakálla és bajsza van. Bore gránitszürke. Büszkén kiáltja, az o neve Rotszakállú Guta. Tharr bíborosa. Egy lánckesztyut, egy ezüst papi karkötot, egy vasvértet, egy vassisakot, egy két kard szimbólumot, egy Tharr Keresztjét, egy smaragd védogyurut, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát, egy aranygyurut és egy bíbor eroövet visel. Ruházatát egy jégtroll trófea, egy tyrannoszaurusz rex trófea és egy ongóliant trófea színesíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: Izzó magmából elotöro gránit monolit. Övén 6 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy harci kalapácsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. A csata nem lesz könnyu: célpontod láthatatlan védekezo varázslatot rak magára. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ello egy energiatüskék varázslatot. 20 életpontot vesztettél. Mielott összecsapnátok, ellenfeled hosszú íjjal Rád lo. Mérg.ubuk dobónyílat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 4 mérg.ubuk dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod Rotszakállú Guta jobb oldalát. (3 támadással 25 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 vashegyu nyíl. Könnyedén félreütöd! Elszántan a másikra rohansz. Megindulsz, mint egy acélkolosszus, hogy megvalósítsd a Kos Csapását. Ököllel többször eltalálod Rotszakállú Guta jobb lábát. (3 támadással 73 életpontot sebezve.) Vasalt bunkóval Rotszakállú Guta párszor keményen megüti a testedet. (3 támadással 54 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Harci kalapáccsal Rotszakállú Guta súrolja a testedet. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Egy különösen bonyolult manoverbe kezdesz, de ha sikerül, a kí egyik mesterfogását, az Élet-Halál Érintést alkalmaztad sikeresen. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod Rotszakállú Guta jobb oldalát. (3 támadással 99 életpontot sebezve.) Te 12 ép-t gyógyultál, a kí-érintésnek köszönhetoen. Vasalt bunkóval Rotszakállú Guta gyilkos csapásokat szórva összezúzza a jobb lábadat. (4 támadással 101 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Harci kalapáccsal Rotszakállú Guta néhány helyen meghorzsolja a bal válladat. (2 támadással 17 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Túl eros az ellenfeled. Úgy gondolod, jót tenne egy eros sprint. Szerencsédre üldözod hamarabb elfáradt mint te.

1999.01.12.

FAFHRD A SVÉD KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Fairlight hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Kihívást intéz feléd egy vörös, copfos hajú, zöld szemu, harcsabajszos ember férfi. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Albin Mendal. Raia nagyhatalmú fopapja. Egy vasvértet, egy fekete borcsizmát, egy nap szimbólumot, egy obszidián karkötot, egy sárga eroövet, egy vassisakot, egy umbatari karkötot és egy szürke borkesztyut visel. Felszerelését egy óriásféreg trófea, egy ekharion trófea és egy borzalmas varkaudar trófea ékesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: egy halványan vibráló nyunyónyuvo vikócmajom. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Teherhordója is van: egy törpemammut! Szegény állat majd megszakad. Még megfelelo a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Sajnos ellenfeled sem kezdo: felhelyez egy láthatatlan védekezo varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre villámcsapás varázslatot losz. 11 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy puha ütés varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. A támadása szerencsére hatástalan volt. Hosszú íjjal céloz Rád ellenfeled, majd lo. Mérg.ubuk dobónyílat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 4 mérg.ubuk dobónyíl. Több lövedéked átfúrja Albin Mendal nyakát. (3 támadással 23 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 mérg. vasnyíl. Pár lövedéke átjárja a testedet. (4 támadással 35 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra támadsz. A felgyülemlett kí-energiák vad rohamában indulsz a Kos Csapására. Ököllel többször eltalálod Albin Mendal jobb oldalát. (3 támadással 50 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Albin Mendal többször eltalálja a testedet. (3 támadással 41 életpontot sebezve.) Ellenfeled lelassítása érdekében felkészülsz egy Kabal-Sújtásra. Ököllel néhányszor megcsapod Albin Mendal testét. (4 támadással 94 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Albin Mendal több döféssel felnyársalja a bal karodat. (4 támadással 84 életpontot sebezve.) Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 3 mérg.ubuk dobónyílat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Ez nem lehet, nincs több védo! Szapora léptekkel nyomulsz be a szuk folyosón, szemeddel a központi magot kutatva. És igen! Nemsokára egy üvegszeru oltár elott találod magad, melynek belsejében különös láng lobog. Koncentrálod istened energiáját. Verítékben fürdesz, ahogy erolködsz. Percek múlva kinyitod a szemed. A láng szemmel láthatóan összehúzódott! Még 3 sikeres ostrom, és a torony összedol. Elégedetten távozol.

ROTSZAKÁLLÚ GUTA KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy tüsi ezüsthajú, félszemu árnymanó férfi. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Frido a Herót. Leah bíborosa. Egy vassisakot, egy koponya szimbólumot, egy lánckesztyut, egy fekete borcsizmát, egy vasvértet, egy obszidián karkötot, egy sárga eroövet és egy fekete csuhát visel. Ruházatát egy éloholt quwarg trófea, egy quwarg királyno trófea és egy ezoterikus mardel trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy fúvócso. Egy spagulár a hátasa. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy tompítás varázst. A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekezo varázslat! Egy energiatüskék varázslatot dobsz ellenfeledre. 21 életpontot sebeztél. Ellenfeled energiatüskék varázslatot lo rád. 22 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Ellenfeled hosszú íjjal megcéloz Téged. Elrepül 4 vashegyu nyíl. Pár lövedéked átjárja Frido a Herót testét. (4 támadással 62 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 bronzhegyu nyíl. Alaposan megsorozza a bal válladat. (3 támadással 20 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a vasalt bunkót a másikra támadsz. Vasalt bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Frido a Herót testét. (4 támadással 156 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életero). Harci kalapáccsal többször eltalálod Frido a Herót jobb vállát. (2 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életero). Vashegyu lándzsával Frido a Herót megdöfködödi a testedet. (3 támadással 38 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Orgyilkos torrel Frido a Herót megböki a bal oldaladat. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Amikor a másik a földre zuhan, egy pillanatig hitetlenkedve bámulsz. Sikerült megölnöd! A következo pillanatban azonban valami döbbenetes dolog történik. A holttest eltunik, köddé válik! Fejedet csóválva, mogorván hagyod el a csatateret. 1200 tapasztalati pontot kaptál. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 4 vashegyu nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy tüsi ezüsthajú, félszemu árnymanó férfi. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Frido a Herót. Leah bíborosa. Egy vassisakot, egy koponya szimbólumot, egy lánckesztyut, egy fekete borcsizmát, egy vasvértet, egy obszidián karkötot, egy sárga eroövet és egy fekete csuhát visel. Ruházatát egy éloholt quwarg trófea, egy quwarg királyno trófea és egy ezoterikus mardel trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasa egy idomított spagulár. Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: tompítás létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekezo varázst. Mélyen koncentrálva, megidézel egy energiatüskék varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 22 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiatüskék varázslatot, majd rád küldi. 18 életpontot vesztettél. Az esélyek kiegyensúlyozása céljából ellenfeledre losz a hosszú íjjal. Ellenfeled hosszú íjjal beléd ereszt néhány lövedéket. Elrepül 4 vashegyu nyíl. Lövedékeiddel perforálod Frido a Herót jobb oldalát. (4 támadással 69 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 bronzhegyu nyíl. A lövedékek perforálják a jobb lábadat. (3 támadással 14 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Vasalt bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered Frido a Herót fejét. (4 támadással 156 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+27 életero). Harci kalapáccsal néhányszor megcsapod Frido a Herót bal karját. (2 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+7 életero). Vashegyu lándzsával Frido a Herót többször eltalálja a testedet. (3 támadással 58 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Orgyilkos torrel Frido a Herót gyengén megszurkálja a testedet. (2 támadással 12 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled holtan rogy össze. Végeztél vele! Átkutatod a hullát, boséges zsákmányt remélve.Találtál 1 obszidián karkötot, 1 kis aranykulcsot[*], 1 moa
burátot[*], 3 galachmitot, 3 ezüst kulcsot, 2 denevér szimbólumot[*], 1 koponya szimbólumot[*], 2 szvó-ektoplazmát, 1
márványkulcsot[*], 1 aranytut[*], 1 sárga eroövet[*], 2 vaskulcsot, 3 nagy bronzkulcsot, 10 koszemet[*], 1 szeksztánst, 5 sullár hólyagot, 1 távcsövet, 1 szent kehelyt, 2 orgyilkos tort[*], 2 huhogó bibét, 3 tolmokov-koktélt[*], 1 tüskecsapdát[*], 1 lánckesztyut, 1 jégszívet[*], 1 fuszertartót, 2 rézkulcsot, 10 manifeszt.nyúlványt[*], 4 bronzhegyu nyilat, 13 madártollat[*], 1 mászókarmot, 1 dorony dudát[*], 6 ezüsthegyu nyilat[*], 3 uzbány csort, 1 fúvócsövet, 5 kazmár gyökeret, 1 vizestömlot, 39 pirkitet, 1 álomport, 1 kis vaskulcsot, 2 hebrencs csapdát[*], 1 pular kristályt, 1 vassisakot, 1 mászókampót, 2 zöld üveget, 13 téfea-agyat, 1 ezüsttort, 1 dobóhálót[*], 1 fekete csuhát[*], 1 gyöngymangót, 8 szárnyas hernyót[*], 1 fekete borcsizmát, 18 drótszort, 1 kígyóbor kesztyut, 10 bumerángot, 1 ormánygote csontot[*], 1 szigonyt[*], 3 sallank karmot, 1 rövid kardot[*], 15 vasércet, 1 hosszú íjat, 1 vashegyu lándzsát[*], 1 raptor szablyát[*], 2 vasvértet, 1 ketrecet[*], 2 lajhár csontot[*], 2 vasalt bunkót, 1 mandibulakaszát, 11 óndarabot, 1 nagy vaspajzsot[*], 1 rókafarkat[*], 6 bordacsontot[*], 3 lapockacsontot, 21 rézdarabot, 9 kaját, 2 ásót, 45 kaktusztüskét[*], 1 súlyzót[*], 5 smirglilevelet[*], 6 kötelet, 17 fáklyát[*], 2 ovimon-bogyót[*], 1 mutáns csontot[*][*], 1 kokést[*], 1 szuperkötelet, 1 parittyát[*], 2 kokalapácsot[*], 2 vadász tatu bort[*], 5 púderkövet[*], 100 aranyat. (A [*]-al jelölt tárgyakat egyáltalán nem vagy nem mind vetted fel, a GYJ parancs miatt, vagy azért, mert betelt a hátizsákod.) 2400 tapasztalati pontot kaptál. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 4 vashegyu nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy hosszú osz hajú, csillogó szemu törpe férfi. Körszakálla és harcsabajsza van. Bore bronzként csillog. Büszkén kiáltja, az o neve Five de Clue. Dornodon hittérítoje. Egy smaragd védogyurut, egy denevér szimbólumot, egy szürke borkesztyut, egy fekete borcsizmát, egy obszidián karkötot, egy gromak páncélt és egy vassisakot visel. Felszerelését egy gnóm mágus trófea, egy arató csattanat trófea és egy quwarg harcos trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy harci kalapácsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasállata egy kotipró! Holmiját egy karmos tankány cipeli. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.01.13.

ROTSZAKÁLLÚ GUTA KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy barna, copfos hajú, barna szemu törpe férfi. Hosszú szakálla és bajsza van. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Rin Völgyi Dávid. Dornodon bíborosa. Egy kígyóbor kesztyut, egy vassisakot, egy nekrofun medált, egy denevér szimbólumot, egy fekete borcsizmát, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot és egy bíbor eroövet visel. Ruházatát egy velociraptor trófea, egy áeratikus hasnyák trófea és egy hadroszaurusz trófea színesíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasa egy idomított aurapollátor. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tompítás varázst. A mészárlásra kiszemelt áldozat számodra ismeretlen védekezo varázst lök magára. Egy energiatüskék varázslatot dobsz ellenfeledre. 21 életpontot sebeztél. Ellenfeled mormol, majd ujjaiból kirepül egy tuzeso varázslat. 21 életpontot vesztettél. A közelharc elott még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Ellenfeled fúvócsovel beléd ereszt néhány lövedéket. Elrepül 4 vashegyu nyíl. Lövedékeiddel perforálod Rin Völgyi Dávid bal karját. (3 támadással 19 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 tüske. Több lövedéke átfúrja a testedet. (4 támadással 35 életpontot sebezve.) Meglengetve a vasalt bunkót ellenfeledre támadsz. Vasalt bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Rin Völgyi Dávid testét. (4 támadással 111 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+19 életero). Harci kalapáccsal párszor súrolva eltalálod Rin Völgyi Dávid bal lábát. (2 támadással 25 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+5 életero). Vashegyu lándzsával Rin Völgyi Dávid néhányszor teljesen átdöfi a testedet. (4 támadással 135 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A következo másodpercben súlyos csalódás ér: áldozatod csak úgy hipp-hopp, eltunik! Valószínuleg deus ex machinája volt, el kellett volna lopni tole azt elobb. 2200 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. Megújítod az áldomás varázslatot.

1999.01.14.

LARD FALCON KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Sheran hívo )

Diadalordítást hallatva berohansz az egyik kapun, miközben elokészíted fegyvereidet. Ez nem lehet, nincs több védo! Szapora léptekkel nyomulsz be a szuk folyosón, szemeddel a központi magot kutatva. És igen! Nemsokára egy üvegszeru oltár elott találod magad, melynek belsejében különös láng lobog. Koncentrálod istened energiáját. Verítékben fürdesz, ahogy erolködsz. Percek múlva kinyitod a szemed. A láng szemmel láthatóan összehúzódott! Még 2 sikeres ostrom, és a torony összedol. Elégedetten távozol.