1998.11.26.

VADMACSKA VALÉRIA KALANDJAI ( Tharr hívo, Szamócák KT )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy kopasz, félszemu ember férfi. Megmondja a nevét: Oroszlánszagú R.. Dornodon kisebb papja. Egy fekete borcsizmát, egy gromak páncélt, egy vassisakot, egy denevér szimbólumot, egy tankány karmot, egy smaragd védogyurut és egy obszidián karkötot visel. Felszerelését egy purifikátor trófea, egy quwarg harcos trófea és egy hadroszaurusz trófea teszi egyedivé. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasa egy idomított koszáli disznó. Egy láthatatlan védekezo rúnavarázst mormol el ellenfeled. Mélyen koncentrálva, megidézel egy energiatüskék varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 4 életpontot sebeztél. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy sötét halál. Semmi eredménye! A közelharc elott ellenfeled még megereszt fúvócsovel néhány lövedéket. Mielott közelharcba bocsátkoznál, mérg.ubuk dobónyílat ragadva megsorozod ellenfeledet. Elrepül 3 mérg.ubuk dobónyíl. Több lövedéked átfúrja Oroszlánszagú R. bal karját. (3 támadással 28 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 tüske. A lövedékek perforálják a bal lábadat. (3 támadással 20 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre ugrasz. Vashegyu lándzsával megdöfködöd Oroszlánszagú R. jobb karját. (3 támadással 39 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+6 életero). Orgyilkos torrel néhányszor megkarcolod Oroszlánszagú R. nyakát. (2 támadással 15 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+3 életero). Vashegyu lándzsával Oroszlánszagú R. többször eltalálja a jobb karodat. (3 támadással 52 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled elmenekül. Elegendo gyakorlatra tettél szert ahhoz, hogy szúrófegyverek szakértelmedet megnövelhesd egy fegyvermesternél. (ezt a kar.lapon * jelöli.) Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 2 mérg.ubuk dobónyílat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Elmúlt az áldomás hatása. Elmúlt a vámpirizáció hatása.

1998.11.30.

VADMACSKA VALÉRIA KALANDJAI ( Tharr hívo, Szamócák KT )

Táborozásod 5. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy kopasz, félszemu ember férfi. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Oroszlánszagú R.. Dornodon kisebb papja. Egy fekete borcsizmát, egy gromak páncélt, egy vassisakot, egy denevér szimbólumot, egy tankány karmot, egy smaragd védogyurut és egy obszidián karkötot visel. Ruházatát egy purifikátor trófea, egy quwarg harcos trófea és egy hadroszaurusz trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd koszáli disznó. Sajnos ellenfeled sem kezdo: felhelyez egy láthatatlan védekezo varázslatot. Ellenfeled méregfelho varázslatot lo rád. Semmi eredménye! Fúvócsovel lo Rád ellenfeled. Mérg.ubuk dobónyílat markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 2 mérg.ubuk dobónyíl. Pár lövedéked átjárja Oroszlánszagú R. bal karját. (2 támadással 15 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 tüske. Pár lövedéke átjárja a bal válladat. (4 támadással 14 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a vashegyu lándzsát ellenfeledre támadsz. Vashegyu lándzsával többször eltalálod Oroszlánszagú R. testét. (3 támadással 49 életpontot sebezve.) Orgyilkos torrel gyengén megszurkálod Oroszlánszagú R. testét. (2 támadással 16 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Oroszlánszagú R. többször eltalálja a jobb lábadat. (3 támadással 65 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Túl sok sebet kaptál. Beintesz neki, majd olajra lépsz. Ellenfeled egy darabig üldöz, de aztán ráun a dologra.

1998.12.01.

BÁTOR BOTOND KALANDJAI ( L.I.N. KT, Raia hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy vörös, kontyos hajú, piros szemu mutáns no. Bore teljesen fehér! Büszkén kiáltja, az o neve Takhisis. Egy bronzsisakot, egy fekete borcsizmát, egy denevér szimbólumot, egy gromak páncélt, egy rejtoköpenyt és egy szürke borkesztyut visel. Felszerelését egy sötét gnóm trófea, egy mutáns pók trófea és egy trappoló dinymák trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy mandibulakaszát, bal kezében egy bronzpajzsot tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Hátasa egy idomított alanori csatamén. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.10.

BÁTOR BOTOND KALANDJAI ( L.I.N. KT, Raia hívo )

Táborozásod 10. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy kontyos ezüsthajú, zöld szemu, harcsabajszos árnymanó férfi. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: U.M.A.. Leah eljövendo papja. Egy ezüst nyakláncot, egy vassisakot, egy koponya szimbólumot, egy bakkura csizmát, egy kígyóbor kesztyut és egy gromak páncélt visel. Biztosrév tanácsának tagja, ismered fel pecsétnyomójáról. Fegyverzetét egy sullár trófea, egy bibircsók-óriás trófea és egy xirnox trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy ezüsttort tart. Lofegyvere egy fúvócso. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.17.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy hosszú osz hajú, zöld szemu alakváltó férfi. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. A bore kreolszínu. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Abantiades. Chara-din huséges követoje. Egy kígyóbor kesztyut, egy fekete borcsizmát, egy obszidián karkötot, egy bronzsisakot, egy káosz szimbólumot, egy ezüst nyakláncot, egy gromak páncélt, egy ezüst gyurut, egy obszidián függot és egy umbatari karkötot visel. Fegyverzetét egy törpe kovács trófea, egy éloholt quwarg trófea és egy quwarg harcos trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasállata egy aurapollátor! Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.20.

BÁTOR BOTOND KALANDJAI ( L.I.N. KT, Raia hívo )

Táborozásod 20. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy vörös, rövid hajú, piros szemu kobudera férfi. Kecskeszakálla és rövid bajsza van. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Mortifer. Dornodon ministránsa. Egy denevér szimbólumot, egy gromak páncélt, egy bronzsisakot, egy smaragd védogyurut, egy tankány karmot, egy fekete borcsizmát, egy borostyán függot, egy ezüst karkötot, egy kígyóbor övet és egy aranyláncot visel. Fegyverzetét egy karmos tankány trófea, egy nukleáris cickány trófea és egy ragyás burástya trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy tolmokov-koktél. Gyorsan felraksz egy hhaar burka varázslatot. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekezo varázst. Üdvözlésképpen egy lángcsóva varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 9 életpontot sebeztél. Vas dobónyilat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 3 vas dobónyíl. Több lövedéked átfúrja Mortifer jobb lábát. (2 támadással 39 életpontot sebezve.) Tolmokov-koktélt markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 3 tolmokov-koktél. Pár lövedéke átjárja a jobb lábadat. (3 támadással 28 életpontot sebezve.) A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 3 vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod az áldomás varázslatot.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 4. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy fekete, hosszú hajú, zöld szemu, harcsabajszos kobudera férfi. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Lexor. Chara-din tanítványa. Mellkasán a Jáde-sárkány óvó tetoválását viseli. Egy tankány karmot, egy aranygyurut, egy káosz szimbólumot, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát és egy trófea nyakláncot visel. Felszerelését egy vérfürdeto magszim trófea, egy hadroszaurusz trófea és egy óriásféreg trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Támadó varázslatot alkalmazol: ellenfeledre tisztítótuz varázslatot losz. 84 életpontot sebeztél. Távolról káoszcsapás varázslatot lo rád a másik. 30 életpontot vesztettél. A közelharc elott még megeresztesz a hosszú íjjal néhány lövedéket. Hosszú íjjal lo Rád ellenfeled. Elrepül 4 vashegyu nyíl. Több lövedéked átfúrja Lexor fejét. (4 támadással 51 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 bronzhegyu nyíl. A lövedékek perforálják a testedet. (4 támadással 23 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Vashegyu lándzsával gyengén megszurkálod Lexor jobb lábát. (3 támadással 27 életpontot sebezve.) Ököllel Lexor borzalmas ütéseket mérve rá összetöri a bal lábadat. Valamilyen fura harcmuvész-technikát használt. (4 támadással 100 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled elmenekül. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 4 vashegyu nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 4. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy barna, copfos hajú, szürke szemu, körszakállas kobudera férfi. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Gouloises. Chara-din huséges követoje. Mellkasán a Jáde-sárkány óvó tetoválását viseli. Egy káosz szimbólumot, egy Eldaran karkötojét, egy obszidián függot, egy smaragd védogyurut, egy fekete borcsizmát, egy tankány karmot, egy sárga eroövet, egy aranyláncot, egy obszidián karkötot, egy igazgy. fülbevalót és egy rejtoköpenyt visel. Felszerelését egy miksziszi húsgólem trófea, egy törpe kovács trófea és egy dehidrátor trófea teszi egyedivé. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekezo rúna felrakása. A következo pillanatban már meg is idézted. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tisztítótuz. 65 életpontot sebeztél. Egy energiatüskék varázslattal köszönt csatapartnered. 7 életpontot vesztettél. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 4 vashegyu nyíl. Több lövedéked átfúrja Gouloises testét. (3 támadással 31 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra rohansz. Vashegyu lándzsával megdöfködöd Gouloises testét. (3 támadással 30 életpontot sebezve.) Ököllel Gouloises néhányszor megcsapja a testedet. Valamilyen számodra ismeretlen technikát alkalmazott. (3 támadással 70 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Úgy döntesz, ebbol elég volt. Most már csak a lábadban bízhatsz, meg abban, hogy a másik mégsem olyan vérszomjas. Megújítod az áldomás varázslatot.

1999.12.28.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy fekete, hosszú hajú, zöld szemu, harcsabajszos kobudera férfi. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Lexor. Chara-din tanítványa. Mellkasán a Jáde-sárkány óvó tetoválását viseli. Egy tankány karmot, egy aranygyurut, egy káosz szimbólumot, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát és egy trófea nyakláncot visel. Fegyverzetét egy vérfürdeto magszim trófea, egy hadroszaurusz trófea és egy óriásféreg trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. A csata nem lesz könnyu: célpontod láthatatlan védekezo varázslatot rak magára. Egy tisztítótuz varázslattal köszöntöd a másikat. 62 életpontot sebeztél. Távolról káoszcsapás varázslatot lo rád a másik. 37 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a hosszú íjjal célbatalálj. Mielott a közelébe érhetnél, ellenfeled lo Rád hosszú íjjal. Elrepül 1 vashegyu nyíl. Pontos célzásodnak köszönhetoen meglotted Lexor jobb oldalát. (1 támadással 8 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 bronzhegyu nyíl. A lövedékek perforálják a testedet. (4 támadással 24 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vashegyu lándzsát ellenfeledre rontasz. Vashegyu lándzsával jól megszúrkálod Lexor testét. (3 támadással 45 életpontot sebezve.) Ököllel Lexor néhányszor megcsapja a testedet. (4 támadással 71 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Vashegyu lándzsával többször eltalálod Lexor bal oldalát. (4 támadással 75 életpontot sebezve.) Ököllel Lexor többször eltalálja a bal lábadat. Valamilyen fura harcmuvész-technikát használt. (4 támadással 83 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Te itt életveszélyben vagy. Úgy gondolod, jót tenne egy eros sprint. Szerencsédre üldözod hamarabb elfáradt mint te. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy copfos ezüsthajú, csillogó szemu árnymanó férfi. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Kis Halál. Leah hittérítoje. Egy koponya szimbólumot, egy gromak páncélt, egy fekete borcsizmát, egy sárga eroövet, egy lánckesztyut, egy bronzsisakot és egy smaragd védogyurut visel. Felszerelését egy szorös bozsó trófea, egy pattanóböde trófea és egy arató csattanat trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy barna, copfos hajú, zöld szemu kobudera férfi. Bore bronzként csillog. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Alex Mad Masterboy. Dornodon eljövendo papja. Egy rejtoköpenyt, egy denevér szimbólumot, egy smaragd védogyurut, egy tankány karmot, egy regeneráló gyurut, egy vassisakot, egy bíbor eroövet, egy fekete borcsizmát, egy Eldaran karkötojét, egy roxati üvegszemet, egy obszidián karkötot és egy gromak páncélt visel. Felszerelését egy quwarg királyno trófea, egy dehidrátor trófea és egy éloholt quwarg trófea teszi egyedivé. A K.T.-tek tagja. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Hátasállata egy sullár! Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy hosszú osz hajú, zöld szemu alakváltó férfi. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. A bore kreolszínu. Megmondja a nevét: Abantiades. Chara-din huséges követoje. Egy kígyóbor kesztyut, egy fekete borcsizmát, egy obszidián karkötot, egy bronzsisakot, egy káosz szimbólumot, egy ezüst nyakláncot, egy gromak páncélt, egy ezüst gyurut, egy obszidián függot és egy umbatari karkötot visel. Fegyverzetét egy törpe kovács trófea, egy éloholt quwarg trófea és egy quwarg harcos trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Hátasa egy idomított aurapollátor. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.29.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy szoke, tüsi hajú, kék szemu ember férfi. Körszakálla és rövid bajsza van. A bore sötétebb az átlagosnál. Megmondja a nevét: Trágyatúró Artúró. Leah huséges követoje. Egy koponya szimbólumot, egy vassisakot, egy bronzpáncélt, egy kígyóbor kesztyut, egy aranyláncot és egy borostyán függot visel. Felszerelését egy kocsmai verekedo trófea, egy törpe kovács trófea és egy harcos trófea ékesíti. A K.T.-tek tagja. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Távolról tisztítótuz varázslatot losz a másikra. 75 életpontot sebeztél. Ellenfeled fúvócsovel megcéloz Téged. Feléd repül 2 tüske. A lövedékek perforálják a testedet. (2 támadással 5 életpontot sebezve.) Meglengetve a vashegyu lándzsát ellenfeledre ugrasz. Vashegyu lándzsával nagy lendületekkel át- meg átszúrod Trágyatúró Artúró fejét. (4 támadással 104 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Trágyatúró Artúró néhányszor megkarcolja a jobb lábadat. (2 támadással 14 életpontot sebezve.) Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy vörös, rövid hajú, piros szemu kobudera férfi. Kecskeszakálla és rövid bajsza van. Fekete a bore. Megmondja a nevét: Mortifer. Dornodon ministránsa. Egy denevér szimbólumot, egy gromak páncélt, egy bronzsisakot, egy smaragd védogyurut, egy tankány karmot, egy fekete borcsizmát, egy borostyán függot, egy ezüst karkötot, egy kígyóbor övet és egy aranyláncot visel. Ruházatát egy karmos tankány trófea, egy nukleáris cickány trófea és egy ragyás burástya trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy fekete, kontyos hajú, zöld szemu kobudera férfi. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Pal'brzm-szzt. Leah eljövendo papja. Egy koponya szimbólumot, egy tankány karmot, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát, egy bronzsisakot, egy smaragd védogyurut és egy gromak páncélt visel. Ruházatát egy arató csattanat trófea, egy törpe kovács trófea és egy éloholt quwarg trófea színesíti. A K.T.-tek tagja. Bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy kopasz, zöld szemu alakváltó férfi. Bore teljesen fehér! Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Leviatán Aszterot. Leah tanítványa. Egy koponya szimbólumot, egy fekete borcsizmát, egy gromak páncélt, egy trófea nyakláncot, egy obszidián karkötot és egy vassisakot visel. Fegyverzetét egy arató csattanat trófea, egy kardszárnyú pocok trófea és egy pattanóböde trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.01.03.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 7. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy copfos ezüsthajú, csillogó szemu árnymanó férfi. Fekete a bore. Megmondja a nevét: Kis Halál. Leah eljövendo papja. Egy koponya szimbólumot, egy gromak páncélt, egy fekete borcsizmát, egy sárga eroövet, egy lánckesztyut, egy bronzsisakot és egy smaragd védogyurut visel. Felszerelését egy szorös bozsó trófea, egy pattanóböde trófea és egy arató csattanat trófea teszi egyedivé. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.01.05.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 9. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy barna, copfos hajú, szürke szemu, körszakállas kobudera férfi. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Gouloises. Chara-din huséges követoje. Mellkasán a Jáde-sárkány óvó tetoválását viseli. Egy káosz szimbólumot, egy Eldaran karkötojét, egy obszidián függot, egy smaragd védogyurut, egy fekete borcsizmát, egy tankány karmot, egy sárga eroövet, egy aranyláncot, egy obszidián karkötot, egy igazgy. fülbevalót és egy rejtoköpenyt visel. Ruházatát egy miksziszi húsgólem trófea, egy törpe kovács trófea és egy dehidrátor trófea teszi egyedivé. A K.T.-tek tagja. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Ki tudja, mire készül a másik - jobb az óvatosság! A biztonság kedvéért felraksz egy hhaar burka varázst. Mélyen koncentrálva, megidézel egy tisztítótuz varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 73 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy káoszcsapás varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 29 életpontot vesztettél. Te itt életveszélyben vagy. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál. Megújítod az áldomás varázslatot.

1999.01.06.

VIRIDO-AURICOMUS KALANDJAI ( Álomorzok KT, Raia hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy tüsi aranyhajú, kék szemu troll férfi. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Acid el Sinistre. Leah inkvizítora. Egy fekete borcsizmát, egy gromak páncélt, egy obszidián függot, egy aranygyurut, egy koponya szimbólumot, egy vassisakot, egy lánckesztyut, egy igazgy. fülbevalót, egy obszidián karkötot és egy trófea nyakláncot visel. Felszerelését egy vérfürdeto magszim trófea, egy éloholt quwarg trófea és egy tüskés harci gromak trófea színesíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd garokk. Hatalmadat demonstrálandó, mormolni kezdesz. Létrejött egy hhaar burka. Egy láthatatlan védekezo rúnavarázst mormol el ellenfeled. Távolról tisztítótuz varázslatot losz a másikra. 77 életpontot sebeztél. Egy villámcsapás varázslatot dob rád a másik. 22 életpontot vesztettél. Mérg. vas dobónyilat markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 2 mérg. vas dobónyíl. A lövedékek perforálják a testedet. (2 támadással 14 életpontot sebezve.) Marokra fogva a vashegyu lándzsát ellenfeledre rontasz. Vashegyu lándzsával több döféssel felnyársalod Acid el Sinistre fejét. (3 támadással 86 életpontot sebezve.) Vasalt bunkóval Acid el Sinistre néhány helyen meghorzsolja a bal lábadat. (2 támadással 19 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával több döféssel felnyársalod Acid el Sinistre testét. (3 támadással 78 életpontot sebezve.) Acid el Sinistre gyenge támadását könnyedén elkerülöd. A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A következo másodpercben súlyos csalódás ér: áldozatod csak úgy hipp-hopp, eltunik! Valószínuleg deus ex machinája volt, el kellett volna lopni tole azt elobb. 1600 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy fekete, kontyos hajú, zöld szemu kobudera férfi. Fekete a bore. Megmondja a nevét: Pal'brzm-szzt. Leah eljövendo papja. Egy koponya szimbólumot, egy tankány karmot, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát, egy bronzsisakot, egy smaragd védogyurut és egy gromak páncélt visel. Felszerelését egy arató csattanat trófea, egy törpe kovács trófea és egy éloholt quwarg trófea teszi egyedivé. O is a te K.T.-dbe tartozik. Bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Egy láthatatlan védekezo rúnavarázst mormol el ellenfeled. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tisztítótuz. 84 életpontot sebeztél. Üdvözlésképpen egy lángcsóva varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. 7 életpontot vesztettél. Megmarkolva a vashegyu lándzsát a másikra rohansz. Vashegyu lándzsával több döféssel felnyársalod Pal'brzm-szzt testét. (4 támadással 96 életpontot sebezve.) Ököllel Pal'brzm-szzt többször eltalálja a bal lábadat. Valamilyen buta harcmuvész-trükköt alkalmazott. (3 támadással 46 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Vashegyu lándzsával tökéletesen perforálod Pal'brzm-szzt bal lábát. (4 támadással 104 életpontot sebezve.) Ököllel Pal'brzm-szzt borzalmas ütéseket mérve rá összetöri a testedet. A támadás közben egy fura trükköt mutatott be. (4 támadással 107 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Úgy döntesz, ebbol elég volt. Menekülésben mindig is profi voltál. Szinte lángol a lábad alatt a talaj, ahogy távolodsz legyozodtol. Megújítod az áldomás varázslatot. Megremeg a torony! Egy ellenség eljutott a belso lángig, és meggyengítette azt. Ha így folytatódik a dolog, a torony meg fog semmisülni!