1998.12.18

FEKETE TETÜ KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Harcolni kíván veled egy barna, hosszú hajú, kék szemu alakváltó no. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Fullánk. Tharr bíborosa. Egy fekete borcsizmát, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy sárga eroövet, egy obszidián karkötot, egy ezüst papi karkötot, egy smaragd védogyurut és egy vassisakot visel. Felszerelését egy velociraptor trófea, egy hadroszaurusz trófea és egy éloholt quwarg trófea díszíti. Valamilyen szövetség tagja, jelvénye: földbe szúrt kard. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: tüskepajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A másik mormolvalamit: egy láthatatlan védekezo varázslat! Egy mágiatörés varázslattal köszöntöd a másikat. Kioltottad az ellenfeleden levo varázslatokat! Üdvözlésképpen egy energiatüskék varázslatot ereszt meg irányodba ellenfeled. Semmi hatás! (tüskepajzs védett meg.) Ubuk dobónyílat markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 3 ubuk dobónyíl. Több lövedéke átfúrja a jobb lábadat. (3 támadással 18 életpontot sebezve.) Meglengetve a vasalt bunkót ellenfeledre rohansz. Vasalt bunkóval borzalmas ütéseket mérve rá összetöröd Fullánk testét. (3 támadással 88 életpontot sebezve.) Ököllel Fullánk párszor keményen megüti a testedet.Valami ismeretlen mozgástechnikát vetett be. (4 támadással 48 életpontot sebezve.) Vasalt bunkóval többször eltalálod Fullánk testét. (3 támadással 78 életpontot sebezve.) Ököllel Fullánk néhányszor megcsapja a jobb válladat. Valami ismeretlen mozgástechnikát vetett be. (4 támadással 58 életpontot sebezve.) Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megújítod az áldomás varázslatot. [-5 varázspont.] Ez nem lehet, nincs több védo! Szapora léptekkel nyomulsz be a szuk folyosón, szemeddel a központi magot kutatva. Azonban csak egy üres termet találsz! Átok. Még nem érkezett el az ido. Most azonban, hogy ennyire védtelen az épület, tudod, hogy akkor is könnyedén el fogod majd foglalni, ha már itt lesz az isteni láng.

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Diadalordítást hallatva berohansz az egyik kapun, miközben elokészíted fegyvereidet. Eléd ugrik egy copfos ezüsthajú, csillogó szemu mutáns férfi. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Training Atya. Tharr hittérítoje. Egy két kard szimbólumot, egy tankány karmot, egy arany papi karkötot, egy vassisakot, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot, egy smaragd védogyurut és egy Tharr Keresztjét visel. Fegyverzetét egy karmos tankány trófea, egy ragyás burástya trófea és egy nukleáris cickány trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy mandibulakaszát, bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ello egy energiatüskék varázslatot. 11 életpontot vesztettél. Teli erobol ubuk dobónyílat dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 3 ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozza a fejedet. (2 támadással 38 életpontot sebezve.) Meglengetve a vashegyu lándzsát a másikra rohansz. Vashegyu lándzsával többször eltalálod Training Atya testét. (3 támadással 38 életpontot sebezve.) Vámpírtorrel párszor épp hogy megérintgeted Training Atya jobb karját. (2 támadással 8 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életero). Mandibulakaszával Training Atya megvagdalodja a testedet. (2 támadással 40 életpontot sebezve.) Rövid karddal Training Atya kissé megkarcolja a nyakadat. (1 támadással 17 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával többször eltalálod Training Atya testét. (3 támadással 42 életpontot sebezve.) Vámpírtorrel néhány helyen meghorzsolod Training Atya testét. (2 támadással 13 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+2 életero). Mandibulakaszával Training Atya megvagdalodja a fejedet. (3 támadással 48 életpontot sebezve.) Rövid karddal Training Atya épp hogy eltalálja a testedet. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Úgy döntesz, ebbol elég volt. Egy kis futás még segíthet. Eliramodsz, és felsóhajtasz, amikor a hátad mögött elhalkul az üldözod lihegése.

1999.12.21

FEKETE TETÜ KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Kihívást intéz feléd egy hosszú aranyhajú, zöld szemu mutáns no. Bore bronzként csillog. Büszkén kiáltja, az o neve Álomvirág. Sheran tanítványa. Egy fekete borcsizmát, egy virág szimbólumot, egy hadilobogót, egy tankány karmot, egy arany papi karkötot, egy vassisakot, egy gromak páncélt, egy aranygyurut, egy ametiszt medált, egy obszidián karkötot és egy smaragd védogyurut visel. Ruházatát egy tüskés harci gromak trófea, egy kétfeju troll trófea és egy quwarg harcos trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: egy tornádó örvénylo tölcsére. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy bogyógránát. Málhásállata egy karmos tankány. Gyorsan felraksz egy tüskepajzs varázslatot. Egy káoszcsapás varázslattal köszöntöd a másikat. 31 életpontot sebeztél. Ellenfeled végigsöpör rajtad egy tudatrombolás pszi támadással. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. A fúvócsovel célzol és losz. Elrepül 4 tüske. Több lövedéked átfúrja Álomvirág testét. (4 támadással 26 életpontot sebezve.) Mielott közelharcba bocsátkozna, bogyógránátot ragadva megsoroz ellenfeled. Feléd repül 4 bogyógránát. Alaposan megsorozza a bal lábadat. (4 támadással 117 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a vasalt bunkót ellenfeledre rontasz. Vasalt bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered Álomvirág nyakát. (4 támadással 116 életpontot sebezve.) Ököllel Álomvirág párszor keményen megüti a testedet. A támadás közben egy fura trükköt mutatott be. (4 támadással 72 életpontot sebezve.) Rövid karddal Álomvirág kissé megkarcolja a jobb oldaladat. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Túl sok sebet kaptál. Egy kis futás még segíthet. Eliramodsz, és felsóhajtasz, amikor a hátad mögött elhalkul az üldözod lihegése. Megújítod az áldomás varázslatot.

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Diadalordítást hallatva berohansz az egyik kapun, miközben elokészíted fegyvereidet. Kihívást intéz feléd egy copfos ezüsthajú, csillogó szemu mutáns férfi. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Training Atya. Tharr hittérítoje. Egy két kard szimbólumot, egy tankány karmot, egy arany papi karkötot, egy vassisakot, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot, egy smaragd védogyurut és egy Tharr Keresztjét visel. Fegyverzetét egy karmos tankány trófea, egy ragyás burástya trófea és egy nukleáris cickány trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy mandibulakaszát, bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: tüskepajzs létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. Ellenfeled néhány elegáns kézmozdulata után már süvít is feléd egy energiatüskék. A támadása szerencsére hatástalan volt. (tüskepajzs védett meg.) Ubuk dobónyílat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 2 ubuk dobónyíl. Pár lövedéked átjárja Training Atya testét. (2 támadással 15 életpontot sebezve.) Teli erobol ubuk dobónyílat dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 3 ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozza a testedet. (2 támadással 33 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vashegyu lándzsát a másikra rontasz. Vashegyu lándzsával többször eltalálod Training Atya testét. (4 támadással 34 életpontot sebezve.) Vámpírtorrel valamennyire megsebezgeted Training Atya bal karját. (2 támadással 7 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+1 életero). Mandibulakaszával Training Atya megvagdalodja a bal oldaladat. (3 támadással 42 életpontot sebezve.) Rövid karddal Training Atya kicsit megvágja a testedet. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Ellenfeled meggondolta a dolgot, inkább menekül.

Harcolni kíván veled egy szoke, hosszú hajú, zöld szemu elf férfi. A bore sötétebb az átlagosnál. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Zhendalyn. Tharr tanítványa. Egy bronzpáncélt, egy réz papi karkötot, egy két kard szimbólumot, egy obszidián karkötot, egy fekete borcsizmát, egy szürke borkesztyut és egy bronzsisakot visel. Felszerelését egy tüskés harci gromak trófea, egy kocsmai verekedo trófea és egy hadroszaurusz trófea teszi egyedivé. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: szellojárta fuzfaliget a csillagos ég alatt. Jobb kezében egy göcsörtös bunkót, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Egy erdei tündér álmos fejecskéje bukkan ki hátizsákjából. Gyorsan megnézed, a tiedben is van-e. Phu, ezt megúsztad...Ráébredsz, hogy ez a kalandozó túl hatalmas hozzád képest: kegyelemért nyöszörögve menekülsz kifelé.

ÁLOMVIRÁG KALANDJAI ( Viharlégió KT, Sheran hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy kopasz, piros szemu árnymanó férfi. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Fekete Tetü. Chara-din hittérítoje. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy kígyóbor kesztyut, egy gromak páncélt, egy fekete borcsizmát, egy umbatari karkötot, egy káosz szimbólumot, egy bronzsisakot, egy sárga eroövet és egy obszidián karkötot visel. Ruházatát egy quwarg harcos trófea, egy miksziszi húsgólem trófea és egy törpe kovács trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy bronzpajzsot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Potenciális célpontod gyorsan felrak egy láthatatlan védekezo mágiát. Mentális energiáidat gyurube gyujtöd, majd útjának eresztesz egy tudatrombolás pszi támadást. A támadás sajnos hatástalan volt. Ellenfeled egy kézmozdulatot tesz, majd ello egy káoszcsapás varázslatot. 31 életpontot vesztettél. Ellenfeled fúvócsovel megcéloz Téged. Bogyógránátot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 4 bogyógránát. Alaposan megsorozod Fekete Tetü bal lábát. (4 támadással 117 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 tüske. Több lövedéke átfúrja a testedet. (4 támadással 26 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. Az ellenfél pillanatnyi tétovázását egy Kobraharapással használod ki. Ököllel párszor keményen megütöd Fekete Tetü testét. (4 támadással 72 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+3 varázspont.) Rövid karddal kissé megkarcolod Fekete Tetü jobb oldalát. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) Vasalt bunkóval Fekete Tetü halálos csapásokat osztva péppé veri a nyakadat. (4 támadással 116 életpontot sebezve.) Nem akarsz kinyúlni. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál.

1999.01.03.

XANTIA MORPHILIA KALANDJAI ( Két Kard Testvérisége KT, Tharr hívo )

Táborozásod 7. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Harcolni kíván veled egy hosszú aranyhajú, csillogó szemu árnymanó no. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Sunyi Sarolta. Leah eljövendo papja. Egy koponya szimbólumot, egy bronzsisakot, egy fekete borcsizmát, egy tankány karmot, egy aranygyurut és egy gromak páncélt visel. Fegyverzetét egy arató csattanat trófea, egy pattanóböde trófea és egy éloholt mágus trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Hátasa egy idomított aurapollátor. Még megfelelo a távolság - felhúzol egy hhaar burka varázslatot. Koncentrálsz, majd megindítasz egy agykorbács pszi támadást. 21 életpontot sebeztél. Teli erobol bogyógránátot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 3 bogyógránát. Pár lövedéked átjárja Sunyi Sarolta nyakát. (3 támadással 112 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre támadsz. Ököllel párszor keményen megütöd Sunyi Sarolta bal karját. (3 támadással 58 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Sunyi Sarolta tökéletesen perforálja a testedet. (3 támadással 77 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Orgyilkos torrel Sunyi Sarolta megkarcolja a jobb oldaladat. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ököllel többször kegyetlenül megütöd Sunyi Sarolta testét. (3 támadással 71 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Sunyi Sarolta néhányszor teljesen átdöfi a jobb oldaladat. (3 támadással 74 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Orgyilkos torrel Sunyi Sarolta megböki a fejedet. (1 támadással 7 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Te itt életveszélyben vagy. Most már csak a lábadban bízhatsz, meg abban, hogy a másik mégsem olyan vérszomjas. Megújítod az áldomás varázslatot.

Táborozásod 7. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy fekete, copfos hajú, barna szemu, körszakállas ember férfi. A bore sötétebb az átlagosnál. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Vrandol Sayn Karad. Dornodon tanítványa. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy obszidián karkötot, egy denevér szimbólumot, egy vassisakot, egy gromak páncélt, egy kígyóbor kesztyut és egy fekete borcsizmát visel. Ruházatát egy arató csattanat trófea, egy pattanóböde trófea és egy elit palotaor trófea ékesíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Nem árt az elovigyázatosság! Egy hhaar burka varázslattal készülsz a csatára. Sajnos ellenfeled sem kezdo: felhelyez egy láthatatlan védekezo varázslatot. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy agykorbács. 11 életpontot sebeztél. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiatüskék varázslatot, majd rád küldi. 5 életpontot vesztettél. Nem annyira meglepo, hogy ellenfeled is fel van szerelve lofegyverrel - hosszú íjjal tüzel Rád. Bogyógránátot markolva becélzod a mozgó célpontot. Elrepül 3 bogyógránát. Több lövedéked átfúrja Vrandol Sayn Karad bal oldalát. (3 támadással 108 életpontot sebezve.) Feléd repül 3 mérg. vasnyíl. Több lövedéke átfúrja a bal karodat. (2 támadással 14 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Koncentrálva kí energiáidat, az Acél Ökölre összpontosítasz! Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Vrandol Sayn Karad jobb lábát. (3 támadással 93 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Vrandol Sayn Karad jól megszúrkálja a jobb karodat. (3 támadással 27 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Orgyilkos torrel Vrandol Sayn Karad megböki a testedet. (1 támadással 4 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Amikor a másik a földre zuhan, egy pillanatig hitetlenkedve bámulsz. Sikerült megölnöd! A következo pillanatban azonban valami döbbenetes dolog történik. A holttest eltunik, köddé válik! Fejedet csóválva, mogorván hagyod el a csatateret. 1200 tapasztalati pontot kaptál. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. Sajnos egyet sem találsz meg. Megújítod az áldomás varázslatot.

1999.01.04.

ÁLOMVIRÁG KALANDJAI ( Viharlégió KT, Sheran hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Kihívást intéz feléd egy fekete, hosszú hajú, zöld szemu alakváltó férfi. Bore teljesen fehér! Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Yore Arkhen. Leah eljövendo papja. Egy vasvértet, egy obszidián karkötot, egy lánckesztyut, egy koponya szimbólumot, egy rejtoköpenyt, egy fekete borcsizmát, egy vassisakot és egy trófea nyakláncot visel. Fegyverzetét egy áeratikus hasnyák trófea, egy törpe kovács trófea és egy éloholt quwarg trófea teszi egyedivé. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy bumeráng. Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy tompítás védekezo rúna felrakása. A következo pillanatban már meg is idézted. Koncentrálsz, majd megindítasz egy agykorbács pszi támadást. 15 életpontot sebeztél. Ellenfeled döbbenetes dolgot csinál: tüzet lehel! 4 életpontot vesztettél. Teli erobol bogyógránátot dobsz az ellenfeledre. Elrepül 4 bogyógránát. Alaposan megsorozod Yore Arkhen bal lábát. (4 támadással 135 életpontot sebezve.) Mérg.ubuk dobónyílat küld Feléd ellenfeled. Feléd repül 2 mérg.ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozza a bal oldaladat. (2 támadással 13 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra ugrasz. Az ellenfél pillanatnyi tétovázását egy Kobraharapással használod ki. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Yore Arkhen testét. (5 támadással 115 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+5 varázspont.) Rövid karddal kicsit megvágod Yore Arkhen testét. (1 támadással 16 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) Vashegyu lándzsával Yore Arkhen jól megszúrkálja a testedet. (4 támadással 81 életpontot sebezve.) Orgyilkos torrel Yore Arkhen gyengén megszurkálja a nyakadat. (2 támadással 10 életpontot sebezve.) Ellenfeled meginog, majd zsákként dol el. Halott! A mosoly azonban lehervad az arcodról, amikor ellenfeled teste köddé válik. Kereket oldott az utolsó pillanatban valamilyen varázslat segítségével! 2000 tapasztalati pontot kaptál.

1999.01.06.

XANTIA MORPHILIA KALANDJAI ( Két Kard Testvérisége KT, Tharr hívo )

Táborozásod 10. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy fekete, kontyos hajú, zöld szemu, rövid bajszú árnymanó férfi. A bore kreolszínu. Büszkén kiáltja, az o neve Lopez Rodrigez. Dornodon felszentelt papja. Egy vassisakot, egy denevér szimbólumot, egy lánckesztyut, egy fekete borcsizmát, egy vasvértet, egy obszidián karkötot, egy umbatari karkötot, egy sárga eroövet és egy smaragd védogyurut visel. Ruházatát egy vérfürdeto magszim trófea, egy harcos trófea és egy arató csattanat trófea ékesíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: egy mosolygó angyalka rózsaszín bugyiban. Jobb kezében egy raptor szablyát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Hátasa egy idomított aurapollátor. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következo másodpercben már hhaar burka vibrál körülötted. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy agykorbács. 10 életpontot sebeztél. Bogyógránátot küldesz ellenfeled felé. Elrepül 3 bogyógránát. Több lövedéked átfúrja Lopez Rodrigez testét. (3 támadással 58 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra rohansz. A másodperc törtrészéig koncentrálsz, hogy a Sashoroggal biztos találatot érhess el. Ököllel többször eltalálod Lopez Rodrigez bal lábát. (3 támadással 29 életpontot sebezve.) Raptor szablyával Lopez Rodrigez néhányszor megcsapja a bal oldaladat. (2 támadással 28 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ököllel néhányszor megcsapod Lopez Rodrigez fejét. (3 támadással 36 életpontot sebezve.) Raptor szablyával Lopez Rodrigez megvagdalodja a jobb lábadat. (2 támadással 26 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Ellenfeled elmenekül. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. Sajnos egyet sem találsz meg. Elmúlt az áldomás hatása.

Táborozásod 10. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Eléd ugrik egy barna, hosszú hajú, barna szemu kobudera no. Bore teljesen fehér! Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Damietta. Tharr kisebb papja. Egy tankány karmot, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy vassisakot, egy fekete borcsizmát és egy obszidián karkötot visel. Fegyverzetét egy quwarg harcos trófea, egy kardszárnyú pocok trófea és egy arató csattanat trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: bézs alapon édeskés illatú halálsikoly. Bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Megfontoltan felméred a helyzeted, majd elmormolsz egy hhaar burka varázslatot. Pszi támadást indítasz: pillanatok alatt létrejön egy agykorbács. 11 életpontot sebeztél. Bogyógránátot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 3 bogyógránát. Pár lövedéked átjárja Damietta jobb oldalát. (3 támadással 103 életpontot sebezve.) Ubuk dobónyílat markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 4 ubuk dobónyíl. Több lövedéke átfúrja a testedet. (4 támadással 26 életpontot sebezve.) Ellenfeled meggondolta a dolgot, inkább menekül.

1999.01.07.

ÁLOMVIRÁG KALANDJAI ( Viharlégió KT, Sheran hívo )

Táborozásod 4. napján védelmezned kell az elefántcsont tornyot. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy fekete, hosszú hajú, zöld szemu alakváltó férfi. Bore teljesen fehér! Megmondja a nevét: Yore Arkhen. Leah eljövendo papja. Egy vasvértet, egy obszidián karkötot, egy lánckesztyut, egy koponya szimbólumot, egy rejtoköpenyt, egy fekete borcsizmát, egy vassisakot és egy trófea nyakláncot visel. Fegyverzetét egy áeratikus hasnyák trófea, egy törpe kovács trófea és egy éloholt quwarg trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kardra tekeredo, kitárt szárnyú háromfeju sárkány. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Lofegyvere egy bumeráng. Néhány mozdulatot teszel, mormolsz, és a következo másodpercben már tompítás vibrál körülötted. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekezo varázslatot. Mentális energiáidat gyurube gyujtöd, majd útjának eresztesz egy agykorbács pszi támadást. 10 életpontot sebeztél. Távolról energiatüskék varázslatot lo rád a másik. 22 életpontot vesztettél. Bogyógránátot hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 4 bogyógránát. Több lövedéked átfúrja Yore Arkhen testét. (4 támadással 131 életpontot sebezve.) Tolmokov-koktélt hajít feléd ellenfeled. Feléd repül 2 tolmokov-koktél. Több lövedéke átfúrja a fejedet. (2 támadással 23 életpontot sebezve.) Elszántan a másikra ugrasz. A Kobraharapás alkalmazására összpontosítasz. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Yore Arkhen bal lábát. (4 támadással 105 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+5 varázspont.) Rövid karddal kicsit megvágod Yore Arkhen jobb lábát. (1 támadással 15 életpontot sebezve.) Transzformálsz! (+1 varázspont.) Vashegyu lándzsával Yore Arkhen többször eltalálja a testedet. (3 támadással 52 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Orgyilkos torrel Yore Arkhen kicsit megbökdösödi a testedet. (2 támadással 23 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! A másik úgy érzi veszélyben van, jobbnak látja, ha eltunik a színrol.

1999.01.08.

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Diadalordítást hallatva berohansz az egyik kapun, miközben elokészíted fegyvereidet. Kihívást intéz feléd egy szoke hajú, barna szemu, bajuszos ember férfi. A bore sötétebb az átlagosnál. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Steven McCar. Raia felszentelt papja. Egy nap szimbólumot, egy fekete borcsizmát, egy vassisakot, egy kígyóbor övet, egy gromak páncélt és egy szürke borkesztyut visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió bronz emlékérmét. Felszerelését egy quwarg harcos trófea, egy kétfeju troll trófea és egy tüskés harci gromak trófea ékesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy halványan vibráló nyunyónyuvo vikócmajom. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Málhásállata egy törpemammut. Egy láthatatlan védekezo rúnavarázst mormol el ellenfeled. Ellenfeledre káoszcsapás varázslatot losz. 21 életpontot sebeztél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: tisztítótuz varázslatot lo rád. 75 életpontot vesztettél. A közelharc elott ellenfeled még megereszt parittyával néhány lövedéket. Ubuk dobónyílat küldesz ellenfeled felé. Elrepül 3 ubuk dobónyíl. Alaposan megsorozod Steven McCar testét. (2 támadással 12 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 rézgolyó. Párszor kipécézi a jobb oldaladat. (3 támadással 56 életpontot sebezve.) Nem akarsz kinyúlni. Ellenfeled kissé lomha, így szerencsédre el tudsz futni elole.

RONEL A KÍMÉLETLEN KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Bent zajlik a harc, ezt jól hallani még itt, a kapu elott is. Megmarkolod fegyveredet, és csatakiáltást hallatva te is berontasz. Eléd ugrik egy hosszú aranyhajú, piros szemu alakváltó férfi. Bore bronzként csillog. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Silverstrone. Tharr személyes tanácsadója. Egy obszidián karkötot, egy lánckesztyut, egy vasvértet, egy két kard szimbólumot, egy vassisakot, egy arany papi karkötot, egy fekete borcsizmát, egy Tharr Keresztjét, egy Rughar gyurujét, egy igazgy. fülbevalót és egy rejtoköpenyt visel. Felszerelését egy miksziszi húsgólem trófea, egy ongóliant trófea és egy borzalmas varkaudar trófea teszi egyedivé. Hovatartozását apró jelvény mutatja: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy nyu-shuriken. Gyerekkel van! Nem árt valamilyen védekezo mágiát alkalmazni: hhaar burka létrehozásához szükséges szavakat mormolsz. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekezo varázst. Mélyen koncentrálva, megidézel egy energiatüskék varázslatot, majd ellenfeledre küldöd. 20 életpontot sebeztél. Egy tharr haragja varázslatot dob rád a másik. 89 életpontot vesztettél. A csapás keresztben kettécsapta a páncélodat! Fúvócsovel lo Rád ellenfeled. Teli erobol mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 4 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja Silverstrone testét. (4 támadással 87 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 ubuk tüske. Pár lövedéke átjárja a testedet. (4 támadással 27 életpontot sebezve.) Túl eros az ellenfeled. Szerencsédre a futás jobban megy a bújócskánál.

TOJÁS TÓBIÁS KALANDJAI ( Kvazársziklák Népe KT, Tharr hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Kihívást intéz feléd egy szoke hajú, barna szemu, bajuszos ember férfi. A bore sötétebb az átlagosnál. Büszkén kiáltja, az o neve Steven McCar. Raia felszentelt papja. Egy nap szimbólumot, egy fekete borcsizmát, egy vassisakot, egy kígyóbor övet, egy gromak páncélt és egy szürke borkesztyut visel. Büszkén hordja a varkaudar invázió bronz emlékérmét. Felszerelését egy quwarg harcos trófea, egy kétfeju troll trófea és egy tüskés harci gromak trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: egy halványan vibráló nyunyónyuvo vikócmajom. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Tárgyainak egy részét egy törpemammut viszi. Ellenfeled varázstudó! Elmond magára egy láthatatlan védekezo varázslatot. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: jégcsóva varázslatot lo rád. 34 életpontot vesztettél. Szemöldöködet ráncolva, lélegzetedet visszafojtva koncentrálsz, hogy a fúvócsovel célbatalálj. Parittyával céloz Rád ellenfeled, majd lo. Elrepül 2 mérg. ubuk tüske. Ez mellément. Feléd repül 4 rézgolyó. Többször meglövi a bal oldaladat. (4 támadással 44 életpontot sebezve.) Vad csatakiáltással, felemelve a vasalt bunkót a másikra ugrasz. Vasalt bunkóval néhány helyen meghorzsolod Steven McCar nyakát. (2 támadással 16 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Steven McCar tökéletesen perforálja a jobb karodat. (4 támadással 88 életpontot sebezve.) Túl eros az ellenfeled. Menekülésben mindig is profi voltál. Szinte lángol a lábad alatt a talaj, ahogy távolodsz legyozodtol.

1999.01.11.

TOJÁS TÓBIÁS KALANDJAI ( Kvazársziklák Népe KT, Tharr hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Kihívást intéz feléd egy vörös, hosszú hajú, kék szemu alakváltó no. Bore bronzként csillog. Büszkén kiáltja, az o neve Xantia Morphilia. Tharr eljövendo papja. Egy fekete borcsizmát, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot, egy ezüst papi karkötot, egy vassisakot, egy regeneráló gyurut, egy smaragd védogyurut és egy Tharr Keresztjét visel. Fegyverzetét egy vérfürdeto magszim trófea, egy pattanóböde trófea és egy arató csattanat trófea színesíti. Hovatartozását apró jelvény mutatja: földbe szúrt kard. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy nyu-shuriken. Gyerekkel van! Úgy ítéled meg, hogy nem árt egy hhaar burka védekezo rúna felrakása. A következo pillanatban már meg is idézted. A mészárlásra kiszemelt áldozat láthatatlan védekezo varázst lök magára. Ellenfeledre lángcsóva varázslatot losz. 9 életpontot sebeztél. Ellenfeled mentális energiáit gyurube gyujti, majd útjának ereszt egy agykorbács pszi támadást. 18 életpontot vesztettél. A fúvócsovel célzol és losz. Elrepül 2 mérg. ubuk tüske. Lövedéked becsapódik! Eltaláltad Xantia Morphilia jobb lábát. (1 támadással 3 életpontot sebezve.) Bogyógránátot markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 3 bogyógránát. A lövedékek perforálják a bal lábadat. (3 támadással 108 életpontot sebezve.) Megújítod az áldomás varázslatot. Minden elfeketedik, mintha egy feneketlen kútba zuhannál. A halál nyújtja feléd ölelo karjait. Beleegyezéssel várod, hogy lelked elhagyja a megkínzott tested. Ehelyett azonban egészen furcsa dolog történik: olyan érzésed van, mintha felemelne valaki, és egy hatalmasat lódítana rajtad. Pillanatnyi kábaság után kinyitod a szemed: a mennyország nagyon is hasonlít a halandók világára... vagy pedig még mindig élsz! Ez utóbbi lehetoséget igazolja az is, hogy a deus ex machina eltunt oldaladról. Tehát muködött! Azon kívül, hogy elrepített a veszély helyszínérol, még gyógyított is rajtad. (+110 életero.)

1999.01.14.

RONEL A KÍMÉLETLEN KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Eléd ugrik egy hosszú aranyhajú, piros szemu alakváltó férfi. Bore bronzként csillog. Megmondja a nevét: Silverstrone. Tharr személyes tanácsadója. Egy obszidián karkötot, egy lánckesztyut, egy vasvértet, egy két kard szimbólumot, egy vassisakot, egy arany papi karkötot, egy fekete borcsizmát, egy Tharr Keresztjét, egy Rughar gyurujét, egy igazgy. fülbevalót és egy rejtoköpenyt visel. Fegyverzetét egy miksziszi húsgólem trófea, egy ongóliant trófea és egy borzalmas varkaudar trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: földbe szúrt kard. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy nyu-shuriken. Egy gyerek van vele! Nem árt az elovigyázatosság! Egy tompítás varázslattal készülsz a csatára. A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekezo varázslat! Egy energiatüskék varázslattal köszöntöd a másikat. 18 életpontot sebeztél. Ellenfeled puha ütés varázslatot lo rád. Semmi eredménye! Ellenfeled fúvócsovel beléd ereszt néhány lövedéket. Teli erobol mérg. vas dobónyilat dobsz az ellenfeledre. Elrepül 4 mérg. vas dobónyíl. Pár lövedéked átjárja Silverstrone testét. (4 támadással 52 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 ubuk tüske. Pontos célzásának köszönhetoen meglotte a jobb lábadat. (1 támadással 6 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Vashegyu lándzsával többször eltalálod Silverstrone fejét. (4 támadással 84 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Silverstrone többször eltalálja a testedet. (2 támadással 37 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Vashegyu lándzsával jól megszúrkálod Silverstrone testét. (4 támadással 76 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Silverstrone jól megszúrkálja a jobb lábadat. (4 támadással 63 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! A másik úgy érzi veszélyben van, jobbnak látja, ha eltunik a színrol. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 4 mérg. vas dobónyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz.

1999.01.15.

RONEL A KÍMÉLETLEN KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Bent zajlik a harc, ezt jól hallani még itt, a kapu elott is. Megmarkolod fegyveredet, és csatakiáltást hallatva te is berontasz. Ez nem lehet, nincs több védo! Szapora léptekkel nyomulsz be a szuk folyosón, szemeddel a központi magot kutatva. És igen! Nemsokára egy üvegszeru oltár elott találod magad, melynek belsejében különös láng lobog. Koncentrálod istened energiáját. Verítékben fürdesz, ahogy erolködsz. Percek múlva kinyitod a szemed. A láng szemmel láthatóan összehúzódott! Még 4 sikeres ostrom, és a torony összedol. Elégedetten távozol.