1999.12.14.

FAFHRD A SVÉD KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Fairlight hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Kihívást intéz feléd egy fekete, copfos hajú, szürke szemu, bajuszos kobudera férfi. A bore kreolszínu. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Akhilleusz. Egy fekete borcsizmát, egy vassisakot, egy obszidián karkötot, egy sárga eroövet, egy ametiszt medált, egy aranygyurut, egy rejtoköpenyt, egy vasvértet, egy tankány karmot, egy igazgy. fülbevalót, egy smaragd védogyurut, egy trófea nyakláncot, egy roxati üvegszemet és egy umbatari karkötot visel. Ruházatát egy jégtroll trófea, egy bávatag golombár trófea és egy áeratikus hasnyák trófea színesíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy ubuk dobónyíl. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd spagulár. Egy sárkány van messze mögötte. Illetve izé, vele. De milyen apró! És milyen szép! Mintha színaranyból lenne az egész. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.15.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Elérkezett az ido, hogy gyozelemre vidd istened ügyét. Még egy utolsó ima, majd hangos csatakiáltással csatlakozol te is a többi támadóhoz. Kihívást intéz feléd egy szoke hajú, kék szemu troll férfi. Bore bronzként csillog. Büszkén kiáltja, az o neve N.C. Brave. Teste szellemszeru. Dornodon kisebb papja. Egy fekete borcsizmát, egy gyöngysort, egy obszidián függot, egy rejtoköpenyt, egy igazgy. fülbevalót, egy gromak páncélt, egy vassisakot, egy denevér szimbólumot, egy lánckesztyut, egy aranygyurut, egy umbatari karkötot, egy obszidián karkötot és egy ezüst gyurut visel. Ruházatát egy miksziszi húsgólem trófea, egy jégtroll trófea és egy törpe kovács trófea díszíti. Egy szövetséghez tartozik, mutatja a ruhájára festett jel: Kékes fényben úszó, derengo szellemalak. Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy harci kalapácsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Mielott ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Mielott a közelébe érhetnél, ellenfeled lo Rád hosszú íjjal. Elrepül 4 mérg. vasnyíl. Alaposan megsorozod N.C. Brave bal lábát. (4 támadással 63 életpontot sebezve.) Feléd repül 4 sallank nyíl. Alaposan megsorozza a testedet. (4 támadással 70 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. A kí vezérel, ahogy egy Kos Csapását viszel be. Ököllel többször kegyetlenül megütöd N.C. Brave fejét. (4 támadással 135 életpontot sebezve.) Vasalt bunkóval N.C. Brave néhányszor megcsapja a bal lábadat. (3 támadással 55 életpontot sebezve.) Harci kalapáccsal N.C. Brave néhányszor épp csak megérinti a testedet. (2 támadással 13 életpontot sebezve.) Lángoszlop pörköli meg testedet (-17 életero). A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 1 mérg. vasnyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz.

Harcolni kíván veled egy barna, copfos hajú, barna szemu gnóm férfi. Kecskeszakálla és harcsabajsza van. A bore kreolszínu. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Thrak. Dornodon kisebb papja. Egy gromak páncélt, egy denevér szimbólumot, egy smaragd védogyurut, egy obszidián karkötot, egy rejtoköpenyt, egy fekete borcsizmát, egy bronzsisakot, egy lánckesztyut és egy umbatari karkötot visel. Ruházatát egy óriásféreg trófea, egy miksziszi húsgólem trófea és egy hadroszaurusz trófea teszi egyedivé. Furcsa jelvénye van: egy mosolygó angyalka rózsaszín bugyiban. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy ezüsthegyu lándzsát, bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy fúvócso. Tárgyainak egy részét egy karmos tankány viszi. Ellenfeled láthatatlan védekezo varázslattal készül a csatára. Mielott ellenfeled a közeledbe érhetne, megcélzod a hosszú íjjal. Elrepül 2 mérg. vasnyíl. Alaposan megsorozod Thrak bal lábát. (2 támadással 31 életpontot sebezve.) Elszántan ellenfeledre rohansz. Ököllel többször eltalálod Thrak bal lábát. (4 támadással 81 életpontot sebezve.) Ezüsthegyu lándzsával Thrak többször eltalálja a jobb lábadat. (3 támadással 51 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! Rövid karddal Thrak épp hogy eltalálja a jobb lábadat. (1 támadással 7 életpontot sebezve.) Ellenfeled regenerálódik! A másik félti az irháját, és menekülésre fogja a dolgot. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. Sajnos egyet sem találsz meg.

Kihívást intéz feléd egy copfos ezüsthajú, kék szemu kobudera férfi. Bore sárga. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Khy bel'Ez. Egy fekete csuhát, egy fekete borcsizmát, egy smaragd védogyurut, egy denevér szimbólumot, egy tankány karmot, egy vassisakot, egy obszidián függot, egy borostyán függot, egy ametiszt medált, egy aranygyurut, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot és egy sárga eroövet visel. Biztosrév tanácsának tagja, ismered fel pecsétnyomójáról. Felszerelését egy borzalmas varkaudar trófea, egy varkaudar behemót trófea és egy éloholt quwarg trófea színesíti. Furcsa jelvénye van: koponyák gyurujében fekete obszidián denevér. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy rákpajzsot tart. Teherhordója is van: egy sóhajtó dorony! Szegény állat majd megszakad. Mérg.ubuk dobónyílat markolva becéloz ellenfeled. Feléd repül 3 mérg.ubuk dobónyíl. A lövedékek perforálják a fejedet. (3 támadással 57 életpontot sebezve.) Nem akarsz kinyúlni. Megpróbálsz lelécelni. Ellenfeled jó kedvében lehet, mert negyedórányi üldözés után úgy dönt, hogy vége a reggeli tornának, és megáll.

1999.12.17.

FAFHRD A SVÉD KALANDJAI ( Acél Öklök KT, Fairlight hívo )

Táborozásod 4. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Kihívást intéz feléd egy barna, rövid hajú, szürke szemu ember férfi. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Sólyomszem. Elenios fopap-jelöltje. Egy sárga eroövet, egy gromak páncélt, egy bronzsisakot, egy szürke borkesztyut, egy fekete borcsizmát, egy szem szimbólumot és egy obszidián karkötot visel. Felszerelését egy csontváz lord trófea, egy éloholt quwarg trófea és egy halálosztó kain trófea díszíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Egy sullár a hátasa. Tárgyainak egy részét egy karmos tankány viszi. Egy ezüstsólyom repked körülötte. Egy láthatatlan védekezo rúnavarázst mormol el ellenfeled. Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy vakító fény varázslatot, majd rád küldi. Szerencsére nem hatott rád. Hosszú íjjal lo Rád ellenfeled. Mérg.ubuk dobónyílat hajítasz a másik védtelen testébe. Elrepül 3 mérg.ubuk dobónyíl. Lövedékeiddel perforálod Sólyomszem testét. (3 támadással 53 életpontot sebezve.) Feléd repül 1 bronzhegyu nyíl. Nem talált el. Félelmet nem ismerve a másikra támadsz. Ököllel néhányszor megcsapod Sólyomszem testét. (4 támadással 87 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Sólyomszem néhány helyen meghorzsolja a testedet. (3 támadással 22 életpontot sebezve.) Emberfeletti gyorsaságot kölcsönöz számodra a kí, de ez szükséges is a Sziklazuhataghoz. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Sólyomszem testét. (6 támadással 166 életpontot sebezve.) Vashegyu lándzsával Sólyomszem jól megszúrkálja a fejedet. (3 támadással 33 életpontot sebezve.) Ellenfeled meginog, majd zsákként dol el. Halott! A következo másodpercben súlyos csalódás ér: áldozatod csak úgy hipp-hopp, eltunik! Valószínuleg deus ex machinája volt, el kellett volna lopni tole azt elobb. 2200 tapasztalati pontot kaptál.

1999.12.18.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Bent zajlik a harc, ezt jól hallani még itt, a kapu elott is. Megmarkolod fegyveredet, és csatakiáltást hallatva te is berontasz. Harcolni kíván veled egy tüsi aranyhajú, zöld szemu troll férfi. Bore bronzként csillog. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Wright a Halálbáró. Tharr felszentelt papja. Egy fekete borcsizmát, egy smaragd védogyurut, egy két kard szimbólumot, egy vasvértet, egy lánckesztyut, egy ezüst papi karkötot, egy vassisakot, egy obszidián karkötot, egy bíbor eroövet és egy Tharr Keresztjét visel. Felszerelését egy borzalmas varkaudar trófea, egy jégtroll trófea és egy óriásféreg trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: egy véres csatabárdot nyalogató Troll. Övén 1 kalandozóskalp fityeg! Jobb kezében egy véres csatabárdot, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Lofegyvere egy hosszú íj. Még megfelelo a távolság - felhúzol egy tompítás varázslatot. Néhány elegáns kézmozdulat után már süvít is ellenfeled felé egy tharr haragja. 57 életpontot sebeztél. Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Mindent elsöpro lendülettel indítod meg a Kos csapását. Ököllel gyilkos csapásokat szórva összezúzod Wright a Halálbáró fejét. (3 támadással 105 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+22 életero). Véres csatabárddal Wright a Halálbáró tökéletesen perforálja a testedet. (4 támadással 115 életpontot sebezve.) A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A következo pillanatban azonban valami döbbenetes dolog történik. A holttest eltunik, köddé válik! Fejedet csóválva, mogorván hagyod el a csatateret. 2200 tapasztalati pontot kaptál. Megújítod a vámpirizáció varázslatot. Megújítod az áldomás varázslatot. Ez nem lehet, nincs több védo! Szapora léptekkel nyomulsz be a szuk folyosón, szemeddel a központi magot kutatva. Azonban csak egy üres termet találsz! Átok. Még nem érkezett el az ido. Most azonban, hogy ennyire védtelen az épület, tudod, hogy akkor is könnyedén el fogod majd foglalni, ha már itt lesz az isteni láng.

1999.12.21.

O'LI KALANDJAI ( Földelem Urai KT, Tharr hívo )

Diadalordítást hallatva berohansz az egyik kapun, miközben elokészíted fegyvereidet. Kihívást intéz feléd egy fekete, hosszú hajú, kék szemu elf férfi. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Thier Mirgandil. Dornodon bíborosa. Egy kvazár sisakot, egy denevér szimbólumot, egy vasvértet, egy lánckesztyut, egy smaragd védogyurut, egy fekete csuhát, egy obszidián karkötot és egy fekete borcsizmát visel. Fegyverzetét egy ekharion trófea, egy miksziszi húsgólem trófea és egy óriásféreg trófea díszíti. Jelet látsz a ruhájára festve: koponyák gyurujében fekete obszidián denevér. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy mérg. vas dobónyíl. Még elég távol vagytok egymástól ahhoz, hogy a hosszú íjjal beleereszthess néhány lövedéket. Elrepül 4 sallank nyíl. Pár lövedéked átjárja Thier Mirgandil bal karját. (4 támadással 42 életpontot sebezve.) Teli erobol bumerángot dob Rád az ellenfeled. Feléd repül 4 bumeráng. Pár lövedéke átjárja a testedet. (4 támadással 62 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rontasz. A kí vezérel, ahogy egy Kos Csapását viszel be. Ököllel halálos csapásokat osztva péppé vered Thier Mirgandil testét. (4 támadással 144 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+29 életero). Vashegyu lándzsával Thier Mirgandil tökéletesen perforálja a bal oldaladat. (4 támadással 106 életpontot sebezve.) Ellenfeled menekül, te pedig túl fáradt vagy, hogy kövesd. Megpróbálsz minél többet összegyujteni az ellott lövedékekbol. 1 sallank nyilat találsz meg, amelyet még használni tudsz. Elmúlt a vámpirizáció hatása. Megújítod az áldomás varázslatot. Ez nem lehet, nincs több védo! Szapora léptekkel nyomulsz be a szuk folyosón, szemeddel a központi magot kutatva. És igen! Nemsokára egy üvegszeru oltár elott találod magad, melynek belsejében különös láng lobog. Koncentrálod istened energiáját. Verítékben fürdesz, ahogy erolködsz. Percek múlva kinyitod a szemed. A láng szemmel láthatóan összehúzódott! Még 4 sikeres ostrom, és a torony összedol. Elégedetten távozol.