1999.12.08.

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Kihívást intéz feléd egy fekete, rövid hajú, barna szemu gnóm no. A bore kreolszínu. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Black Diamond. Elenios tanítványa. Egy szem szimbólumot, egy lánckesztyut, egy fekete borcsizmát, egy rejtoköpenyt, egy obszidián karkötot, egy gromak páncélt és egy vassisakot visel. Felszerelését egy sötét gnóm trófea, egy mutáns pók trófea és egy sóhajtó dorony trófea teszi egyedivé. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Jobb kezében egy mandibulakaszát, bal kezében egy kokalapácsot tart. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.09.

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 3. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Eléd ugrik egy vörös, göndör hajú, zöld szemu alakváltó no. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Elanor Dor Blazeer. Tharr eljövendo papja. Egy fekete borcsizmát, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy vérvörös köpenyt, egy aranygyurut, egy obszidián karkötot, egy vassisakot és egy ezüst papi karkötot visel. Fegyverzetét egy karmos tankány trófea, egy vérfürdeto magszim trófea és egy nukleáris cickány trófea ékesíti. O is a te K.T.-dbe tartozik. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy vas dobónyíl. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.15.

FEKETE TETÜ KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Eléd ugrik egy szoke hajú, szürke szemu mutáns no. Fekete a bore. Büszkén kiáltja, az o neve Halál Csillag. Elenios hittérítoje. Egy gromak páncélt, egy bronzsisakot, egy kígyóbor kesztyut, egy szem szimbólumot, egy fekete borcsizmát, egy aranyláncot és egy kígyóbor övet visel. Ruházatát egy karmos tankány trófea, egy arató csattanat trófea és egy pattanóböde trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy ezüsttort tart. Lofegyvere egy parittya. Hátasa egy idomított sullár. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 8. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Harcolni kíván veled egy fekete, rövid hajú, barna szemu gnóm no. A bore kreolszínu. Megmondja a nevét: Black Diamond. Elenios tanítványa. Egy szem szimbólumot, egy lánckesztyut, egy fekete borcsizmát, egy rejtoköpenyt, egy obszidián karkötot, egy gromak páncélt és egy vassisakot visel. Fegyverzetét egy sötét gnóm trófea, egy mutáns pók trófea és egy sóhajtó dorony trófea teszi egyedivé. O is a te K.T.-dbe tartozik. Jobb kezében egy mandibulakaszát, bal kezében egy kokalapácsot tart. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

1999.12.16.

FEKETE TETÜ KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Eléd ugrik egy fekete, hosszú hajú, zöld szemu kobudera no. A bore kreolszínu. Büszkén kiáltja, az o neve Fogalmazásgátló. Sheran tanítványa. Egy rejtoköpenyt, egy virág szimbólumot, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot, egy bronzsisakot, egy fekete borcsizmát, egy tankány karmot és egy ezüst papi karkötot visel. Fegyverzetét egy quwarg harcos trófea, egy törpe kovács trófea és egy éloholt quwarg trófea ékesíti. A K.T.-tek tagja. Bal kezében egy kokést tart. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd quwarg harcos. Csicskása egy éloholt quwarg. Éppen a gazdája talpát nyalja. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Eléd ugrik egy rövid aranyhajú, csillogó szemu kobudera férfi. Fekete a bore. Megmondja a nevét: Orpheus. Mellkasán a Jáde-sárkány óvó tetoválását viseli. Egy fekete borcsizmát, egy umbatari karkötot és egy tankány karmot visel. Fegyverzetét egy csontváz lord trófea, egy jégtroll trófea és egy borzalmas varkaudar trófea színesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Övén 2 kalandozóskalp fityeg! Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Lofegyvere egy parittya. Tárgyainak egy részét egy karmos tankány viszi. Nem árt az elovigyázatosság! Egy tüskepajzs varázslattal készülsz a csatára. A halálraítélt, aki veled szemben áll, küszködik életéért: elmormol egy láthatatlan védekezo varázst. Mormolsz, majd ujjaidból kirepül egy káoszcsapás varázslat. 32 életpontot sebeztél. Ellenfeled tisztítótuz varázslatot lo rád. 28 életpontot vesztettél.Mielott összecsapnátok, ellenfeled hosszú íjjal Rád lo. Feléd repül 3 sallank nyíl. Több lövedéke átfúrja a bal oldaladat. (3 támadással 20 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vasalt bunkót a másikra rohansz. Vasalt bunkóval párszor keményen megütöd Orpheus testét. (4 támadással 43 életpontot sebezve.) Ököllel Orpheus néhányszor megcsapja a bal oldaladat. Valami ismeretlen mozgástechnikát vetett be. (3 támadással 38 életpontot sebezve.) Vasalt bunkóval többször kegyetlenül megütöd Orpheus testét. (4 támadással 98 életpontot sebezve.) Ököllel Orpheus néhányszor megcsapja a fejedet. Valamilyen buta harcmuvész-trükköt alkalmazott. (3 támadással 67 életpontot sebezve.) Nem akarsz kinyúlni. Ennél jobb véget szánsz magadnak, ezért futni kezdesz, mint egy orült

1999.12.17.

TRUFA KALANDJAI ( Káosz Lordjai KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 10. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Eléd ugrik egy vörös, hosszú hajú, kék szemu alakváltó no. Bore bronzként csillog. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Xantia Morphilia. Tharr eljövendo papja. Egy fekete borcsizmát, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy obszidián karkötot, egy ezüst papi karkötot, egy vassisakot, egy regeneráló gyurut és egy Tharr Keresztjét visel. Felszerelését egy vérfürdeto magszim trófea, egy pattanóböde trófea és egy arató csattanat trófea díszíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy nyu-shuriken. Terhesnek látszik! A csata nem lesz könnyu: célpontod láthatatlan védekezo varázslatot rak magára. Mielott közelharcba bocsátkozna, bogyógránátot ragadva megsoroz ellenfeled. Feléd repül 3 bogyógránát. A lövedékek perforálják a fejedet. (3 támadással 74 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vashegyu lándzsát a másikra rontasz. Vashegyu lándzsával több döféssel felnyársalod Xantia Morphilia jobb lábát. (4 támadással 83 életpontot sebezve.) Vámpírtorrel jól megszúrkálod Xantia Morphilia testét. (2 támadással 27 életpontot sebezve.) Vámpirizálsz (+4 életero). Ököllel Xantia Morphilia többször eltalálja a bal lábadat. (3 támadással 55 életpontot sebezve.) A másik egy pillanatig még vádlón bámul rád, aztán meginog, és összeesik. Vége! A következo másodpercben súlyos csalódás ér: áldozatod csak úgy hipp-hopp, eltunik! Valószínuleg deus ex machinája volt, el kellett volna lopni tole azt elobb. 1350 tapasztalati pontot kaptál.

1999.12.21.

FEKETE TETÜ KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Kihívást intéz feléd egy vörös, göndör hajú, zöld szemu alakváltó no.Megmondja a nevét: Elanor Dor Blazeer. Tharr kisebb papja. Egy fekete borcsizmát, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy vérvörös köpenyt, egy aranygyurut, egy obszidián karkötot, egy vassisakot, egy ezüst papi karkötot és egy trófea nyakláncot visel. Fegyverzetét egy gnóm mágus trófea, egy vérfürdeto magszim trófea és egy epokitféreg trófea díszíti. A K.T.-tek tagja. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy vas dobónyíl. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy rövid ezüsthajú, csillogó szemu ember férfi. Fekete a bore. Azt mondja: Csak hogy tudd, ki volt a gyilkosod: A nevem Senki Alfonz. Raia kisebb papja. Egy gromak páncélt, egy nap szimbólumot, egy rejtoköpenyt, egy arany masszariasztót, egy bronzsisakot, egy fekete borcsizmát, egy szürke borkesztyut és egy smaragd védogyurut visel. Felszerelését egy vérfürdeto magszim trófea, egy kardszárnyú pocok trófea és egy dehidrátor trófea színesíti. A K.T.-tek tagja. Jobb kezében egy vasalt bunkót, bal kezében egy kis vaspajzsot tart. Hátasállata egy garokk! A sisak szárnyai közt trónol egy alig húsz centis aranyszínu sárkány, és egy hatalmas könyvet lapozgat komoly képpel. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Kihívást intéz feléd egy hosszú ezüsthajú, zöld szemu elf férfi. Fekete a bore. Megmondja a nevét: Bon-less. Fairlight ministránsa. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy villám szimbólumot, egy bakkura csizmát, egy szürke borkesztyut, egy bronzsisakot, egy gromak páncélt, egy réz papi karkötot és egy obszidián függot visel. Fegyverzetét egy mutáns pók trófea, egy vérszomjas csüldo trófea és egy sullár trófea teszi egyedivé. Jobb kezében egy vashegyu lándzsát, bal kezében egy orgyilkos tort tart. Rémületet látsz a kalandozó szemében: most jött rá, mennyire hatalmas vagy! Kegyelemért nyöszörög, aztán rohan kifelé. Csak kacagsz rajta!

Táborozásod 1. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Úgy tunik, ellenfeled akadt: egy hosszú aranyhajú, zöld szemu mutáns no. Bore bronzként csillog. Megmondja a nevét: Álomvirág. Sheran tanítványa. Egy fekete borcsizmát, egy virág szimbólumot, egy hadilobogót, egy tankány karmot, egy arany papi karkötot, egy vassisakot, egy gromak páncélt, egy aranygyurut, egy ametiszt medált, egy obszidián karkötot és egy smaragd védogyurut visel. Felszerelését egy tüskés harci gromak trófea, egy kétfeju troll trófea és egy quwarg harcos trófea ékesíti. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy rövid kardot tart. Lofegyvere egy bogyógránát. Nem kell gyalog mászkálnia: pacija egy szelíd sullár. Teherhordója is van: egy karmos tankány! Szegény állat majd megszakad. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tüskepajzs varázst. Üdvözlésképpen egy káoszcsapás varázslatot eresztesz meg ellenfeled irányába. 37 életpontot sebeztél. Ellenfeled támadó varázslatot alkalmaz: izomernyesztés varázslatot lo rád. A támadásnak - hála az égnek - semmi eredménye sem volt. Mielott közelharcba bocsátkozna, bogyógránátot ragadva megsoroz ellenfeled. Feléd repül 4 bogyógránát. Pár lövedéke átjárja a testedet. (3 támadással 56 életpontot sebezve.) Megmarkolva a vasalt bunkót a másikra támadsz. Vasalt bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered Álomvirág fejét. (4 támadással 136 életpontot sebezve.) Ököllel Álomvirág párszor keményen megüti a bal lábadat. (4 támadással 35 életpontot sebezve.) Rövid karddal Álomvirág súrolja a jobb karodat. (1 támadással 4 életpontot sebezve.) Ellenfeled holtan rogy össze. Végeztél vele! A mosoly azonban lehervad az arcodról, amikor ellenfeled teste köddé válik. Kereket oldott az utolsó pillanatban valamilyen varázslat segítségével! 1800 tapasztalati pontot kaptál.

1999.12.22.

FEKETE TETÜ KALANDJAI ( MAFFIA KT, Chara-din hívo )

Táborozásod 2. napján védelmezned kell az obszidián erodöt. Kihívást intéz feléd egy barna, hosszú hajú, kék szemu alakváltó no. Fekete a bore. Hogy tudd, ki végzett veled, megmondja a nevét: Fullánk. Tharr bíborosa. Egy fekete borcsizmát, egy két kard szimbólumot, egy gromak páncélt, egy sárga eroövet, egy obszidián karkötot, egy ezüst papi karkötot, egy smaragd védogyurut és egy vassisakot visel. Fegyverzetét egy velociraptor trófea, egy hadroszaurusz trófea és egy éloholt quwarg trófea teszi egyedivé. Ugyanabba a K.T.-be tartozik, mint te. Bal kezében egy nagy vaspajzsot tart. Védekezésképp villámgyorsan felhúzol egy tüskepajzs varázst. A másik mormol valamit: egy láthatatlan védekezo varázslat! Egy mágiatörés varázslatot dobsz ellenfeledre. Kioltottad az ellenfeleden levo varázslatokat! Mélyen koncentrálva, ellenfeled megidéz egy energiatüskék varázslatot, majd rád küldi. Semmi eredménye! (kiválóan muködik felrakott tüskepajzs védelmed.) Mielott közelharcba bocsátkozna, ubuk dobónyílat ragadva megsoroz ellenfeled. Feléd repül 3 ubuk dobónyíl. Pár lövedéke átjárja a testedet. (3 támadással 14 életpontot sebezve.) Félelmet nem ismerve ellenfeledre rohansz. Vasalt bunkóval halálos csapásokat osztva péppé vered Fullánk bal lábát. (4 támadással 116 életpontot sebezve.) Ököllel Fullánk párszor keményen megüti a jobb lábadat. (4 támadással 60 életpontot sebezve.) Te itt életveszélyben vagy. Egy kis futás még segíthet. Eliramodsz, és felsóhajtasz, amikor a hátad mögött elhalkul az üldözod lihegése.